15. kesäkuuta 2013

Shoppailua H&M:n lastenosastolla...

Heh. Olen tosiaan lyhyt. Me pienet naiset tiedämme, että joskus lastenosastolla voi tehdä löytöjä - ehkei sieltä mitään muotiluomuksia saa kotiin raahattua, mutta esimerkiksi sopivan pituisia housuja todellakin! Mitoitukset kun on tehty pituuden mukaan, ja meikäläinen jää kevyesti alle sen lastenosaston maksimin eli 170 cm... (kukahan tuonkin "lasten"koon on kehittänyt!?)

H&n alennusmyyntejä päätinkin siis katsella sillä silmällä, en jaksa alkaa koluamaan normimallistoa läpi, joten rajoitin haun lastenosastolle. Sitä paitsi lasten kledjut on yleensä aina halvempia. Pihipirkko kiittää ja kuittaa. Sitä paitsi kaikki paidat ainoastaan tiikeritoppia lukuunottamatta on 100 % puuvillaa - ei aina itsestäänselvyys kun shoppailee halvalla henkkamaukan rättejä...

Tässä omat valintani ostoskoriin - ei sitten hihitellä siellä...

Ensin vähän kissoja kehiin - tänä kesänä näitä näkyy joka puolella, ja hyvä, niin! 
Minulle yksi tiikeritoppi ja valkoinen kissa-t-paita! 7,95 € ja 9,95 €.


 
Sitten paitoja. Vaaleansinisessä paitapuserossa on hauska yksityiskohta alahelmassa. Vaaleassa neuleessa taas on merimieshenkisiä tummansinisiä raitoja ja puiset napit. 12 € ja 10 €.  

Housuja... mustat tregginsit ovat hieman joustavaa kangasta. Sinisistä farkuista en tiedä... 
14,95 € ja 10 €.  

Pöksyjä! Harmaat colleget sopii vaikka treenihousuiksi ja leopardipöksyt nyt on lökäreiksi syntyneet!  
9,95 € ja 7 €.


  

Vielä lisää teeppareita! Vinkeässä Rollari-henkisessä teepaidassa on paljetteja, Miami-paita nyt täytyy olla kesällä! 7 € ja 5 €.Löytyykö lukijoista lastenosastolla shoppailijoita?

Ei kommentteja: