10. kesäkuuta 2013

Hyvän valokuvaajan ja master chefin merkit ilmassa

... peilin kautta, keikistellen, paita rypyssä ja kuva täristen. 
Ja kyllä, kehtasin läväyttää tämän kaiken kansan näkyville. Tämä on kuvista paras. Jes.


 Osaan myös kokata. Kyllä voi olla ylpee taas.


(Ruokaohje: Käy Lidlissä ja Prsimassa. Osta ensimmäisestä marinoituja kalkkunanfileetissipalasia ja jälkimmäisestä Rainbow´n grillattuja vihanneksia. Repäise kunnollla ja heitä koriin myös jotain jänskää vihreää. Lämmitä uuni 200 asteeseen, heitä lämmitystä kaipaavat roinat sinne, odota 20 minuuttia - ja valmis! Länttää vielä mukaan pari vihertävää ruohonkortta, niin olet michelinkokki ja saat hyvän mielen, kun tuli syötyä jotain tuoretta...)

Ei kommentteja: