22. toukokuuta 2012

Epilaattori haussa

Olen päättänyt, että tarvitsen epilaattorin. 

Oikeasti tarvitsisin haluaisin laserkarvanpoiston - olenhan tällainen supisuomalainen karvapallo vaaleine säälittävine haituvineni, joille jo keskieurooppalaisetkin nauravat...
Mutta minä en jaksa tätä iänikuista sheivaamista! Vahaus taas on kauniisti sanottuna sotkuista puuhaa tee-se-itse -käsittelynä Anttilan Veet-liuskoilla (tai edistyneempien käsissä jopa kuumavahalla hoidettuna). Sokerointi kauneussalongeissa taas maksaa Suomessa sen verran, että ei tiedä itkeäkö vai nauraa - anteeksi nyt vain kauneusalan yrittäjät, mutta no friggin´ way maksan brassivahauksesta noin 70 € kerta*, plus muun kropan käsittelyt... Juueikiitos.

Eli vaihtoehdoksi jää epilaattori. Ja ei hätää, minä siedän kipua - varsinkin, jos se on kärsimystä kauneuden eteen! Kukapa ei kärsisi hieman saadakseen siloiset sääret...Löytyykö lukijoilta vinkkejä? Mikä epilaattori on hyvä? Missä on paras hinta-laatusuhde?
(Ja turha olla hyshys siellä, mä tiedän että teitä on satoja yhdessä päivässä, mikä on ihanaa ja yllättävää blogin ollessa vasta vaippaikäinen - nyt vain pitäisi saada ne suukit auki ja pistää kommentoiden! Auttakee mummoa mäessä!)

*) Viitteellinen hinta-arvio on poimittu espoolaisen kauneudenhoitopalveluja tarjoavan yrityksen internetsivuilta. En sattuneesta syystä linkitä sitä tänne. Tämä hintataso ei luonnollisesti päde Perähikiällä.

 
EDIT: Tässä postauksessa esittelyssä uusi Philips Satinelle HP 6400 epilaattorini!


 (Kuva: www.hair-removal.ch)


Ei kommentteja: