17. toukokuuta 2012

Lemppari: Esittelyssä Fossil ES 2795 rannekello

Tämän ihanuuden kotiutin Budapestin lentokentältä!


Kyseessä on siis Fossil ES2795 rannekello - ihanalla jo pitkään himoitsemallani ns. kilpikonnakuvioinnilla. Olin katsellut Michael Korsin kelloja jo jonkin aikaa, mutta en ollut osannut päättää, minkä kilpparikuvio-kelloista valitsisin. Superison vai pienemmän... eikä lähes 300 € hintalappukaan sydäntä suuresti lämmittänyt, kun juuri olin rikkonut muutaman sadan euron GUESS Prism -kelloni... Mur! Ehkä tällaisen häslääjän pitäisi tyytyä halpiskelloihin... mutta kun ei halua! ;)

Niinpä bongasin Fossilin, laadukkaita ja tyylikkäitä kelloja valmistavan merkin, jonka kelloja saa ainakin tax free -hintaan noin 100-150 €:n hintahaarukalla. Ei paha laatukellosta!

Fossilin kellot tulevat peltirasiassa, joka on muodostunut jo ikoniksi itsessään. Vaihtelevat rasiat kuvineen ovat haluttua tavaraa keräilijöiden parissa ja niitä kaupataan jopa eBayssa kiskurihintaan!

Omani tuli Pariisi-teemalla varustettuna:Kelloni on palvellut hyvin, onpa siitä kehujakin tullut... Positiivista tämän kellon värimaailmassa on se, että se sopii sekä kullan että hopean kanssa yhteen. Itse olen hopeaihmisiä, mutta silti tämä kello sointuu ihonväriini, eivätkä hopeiset timanttikorvikset näytä tyhmältä tähän yhdistettynä!

Tässä mallissa on kellotaulun lisäksi kolme lisäominaisuutta: viikonpäivä, päivämäärä ja 24 tunnin kellonaika. Käteviä kaikki - joskin viimeistä tuleee harvemmin käytettyä sen enempää, kun pelkkää kellotaulua vilkaisemalla saa ajan 12 tunnin säteellä ja ulos vilkaisemalla taas am/pm -tarkennuksen... ^_^

Viikonpäivä ja päivämäärä taas ovat hyvä lisä, joskin kaikissa näissä manuaalisissa kelloissa joutuu kuuakuden mukaan itse manuaalisesti siirtelemään päiviä, kiitos kalenterimme, joka hyppii 30 ja 31 päivän välillä tarjoten helmikuulle välillä pirtsakat 28-29 päivää... jee...
Kello on yllättävän kevyt verrattuna moneen saman tyyppiseen, suurella kellotaululla varustettuun yksilöön, tosin tämän mallin näyttö on aikalailla keskikokoinen, sopien mainiosti sirompaankin ranteeseen. Plussaa keveys tietenkin on käyttäjän kannalta.

Päivänvalossa:


 
Ilta-auringossa kullanhohoisena:Kuva ranteessa, kun voimakkaan ilta-auringon säteet jopa näkyvät kuvassa!


Onko muita Fossil-faneja? 
Olen uusi, mutta olen myyty - kello on aivan ihana, rrrrakastan!! 
 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä toinen Fossil- fani. Suorastaan upeita - kellot ja laukut. Niiden hinta Yhdysvalloissa huomattavasti halvempi kuin Euroopassa. Netissä Eurooppaan ei ostoksia saa tehtyä. Epäreilua!

Nea Mäkelä kirjoitti...

Fossil on kyllä ihana merkki!
Ja totta - yllätys yllätys tämä(kin) on Yhdysvalloissa halvempi kuin Euroopassa, saati sitten törkeän hintaisessa Suomessa... huoh. Joskus katselin itsekin Fossilin kauppaa, ja vaikka jenkkisivusto ei lähetäkään Suomeen, niin muita jälleenmyyjiä kyllä löytyy. Eiköhän sieltä joku löydy joka toimittaa myös EU-alueelle. :)