4. toukokuuta 2012

Nea testaa: Compeed cracked heel cream - hoitovoide halkeaville kantapäille (plus vähän Piranha 3DD kauhuleffatraileria...)

Kevät etenee hurjaa vauhtia ja kesäkenkäkelit lähestyvät. Tämä on se aika vuodesta, jolloin kannattaa käydä kauden ensimmäisessä pedikyyrissä (tai tehdä sellainen kotona), jotta talven karheudet, kovettumat ja vanhan kynsilakan rippeet tulee hoidettua pois. Tästä on sitten hyvä jatkaa ylläpitävää kotihoitoa siihen asti, kun siirrytään taas UGG-kaudelle! :P

Omat tassut olivat kipeästi pedikyyrin tarpeessa. Ennen kuin hankin sellaisen Budapestin reissulla, yritin elvyyttää koppuraisia kantapäitäni tehohoitovoiteilla.

Tällä kertaa testiin pääsi Compeedin halkeaville kantapäille tarkoitettu tehohoitovoide. Luulisi jelppivän, jos kerran auttaa jopa halkeamiin - mun tassut kun oli vaan kovat ja karhean koppuraiset. Nämä hyötyisivät ajoittain siitä kalapedikyyristä, jossa vinksahtaneet pikkukalat syövät kovettunutta ihoa pois (joskin mun kantapäät luultavasti vaatisivat hoitoa piraija-altaassa)...No mutta itse voiteeseen.
Koostumus tuntuu aluksi mukavan tiivisteenomaiselta, tuhtia ja rasvaista. Hetken kuluttua levityksestä voide kuitenkin lähtee imeytyessään muuttumaan liukkaaksi, jättäen lopulta epäilyttävän silikonisileän pinnan jaloille.

Tiivistemuoto käy tässä vaiheessa myös ilmi, ilmeisesti kehon lämpö tekee siitä riittoisaa, sillä sileäksi muuttuessaan voide yhtäkkiä riittää koko jalalle, vaikka hieroskelin sitä ensin jalkapohjien alueelle.

Yöllä sängyssä kantapäitäni ja jalkoja kokeillessa ne tuntuvat todella paljon paremmilta. Tämä on ehdottomasti hoitavin käyttämäni voide ikinä, joskin harmitti, etten raspannut tai kuorinut jalkoja ensin, että voide olisi päässyt imeytymään toden teolla.

Itselläni on vielä kuvan mukainen vanha pakkaus - Compeed-pakkauksethan ovat uudistuneet ulkonäöltään ja tuotteita on tullut lisää, joten kesän jalkatuotteita ostaessa ei kannata hämmentyä!


Jäisi aivan varmasti vakkarikäyttöön, mutta yksi suuri negatiivinen puoli voiteella on: se haisee kuvottavalle! Lähtiessään "sulamaan" jalalle haju muuttuu eltaantuneen makeaksi, karmeaksi omaan nenääni. Haju kyllä haihtuu, mutta esimerkiksi käsien tehohoitona en tätä pystyisi käyttämään, kun lemu leijailisi nenään...

+ tiivistemuotoinen = riittoisa
+ hoitaa kuivahtaneita koppurajalkoja tehokkaasti
+ Hinta/laatusuhde asiallinen
- Haisee voimakkaan pahalle levitettäessä. Vaatii joko tottumista hajuun tai kaikenkestävän hajuaistin (tämä on tietenkin vain oma subjektiivinen mielipiteeni)

Testasin voidetta ensin tosiaan ennen pedikyyrin ottamista. Sen ottamisen jälkeen kokeilin myös levittää voidetta yöksi - aamulla kantapäätkin olivat sileät kuin vauvan peppu! Ihanaa! (Eikä tuo ihana korallin pinkki kestolakkaus, joka tehtiin geelin ja lakan yhdistelmällä, kyllä asiaan ainakaan negatiivisesti vaikuta... kesäfiilis ja kesätassut!)

Voin kyllä lämpimästi suositella voidetta tehonsa puolesta sandaalikauden avajaisia varten! Silikonisen liukkaasta tunteesta huolimatta voide ei edes sisällä silikoniyhdisteitä, INCI on seuraavanlainen:
Aqua, urea, lactic acid, ethylhexyl palmitate, isopropyl palmitate, stearyl alcohol, glyceryl stearate, sorbitol, palmitic acid, stearic acid, parfum
Hoitavaa, pehmittävää ja kuorivaa siis!

Lopuksi oli pakko vielä linkittää huvittava traileri kesällä 2012 teattereihin saapuvasta Piranha 3DD -leffasta, josta ylin raybaneista heijastuva piraijakuvakin on lainattu. (3DD ei ole muuten pelkkä viittaus 3D-leffaan, joka on ymmärtääkseni jatko-osa aiemmalle tappajapiraijaleffalle, vaan DD viittaa tietenkin leffan typsyköiden muoviseen "double D" -kuppikokoon ... Sopii sikälikin tuon Compeedin silikonisen fiiliksen kanssa yhteen... x) Laatuleffalta vaikuttaa... mukana on kuitenkin myös The Hoff!PS. Älkää googlettako kuvahakua "piranha fish attack", jos ette sattumoisin pidä goresta... 

Ei kommentteja: