18. toukokuuta 2012

Pedal Faster, Suzi! OPI Holland Collection 2012

Mainitsin jossakin aiemmassa tekstissä hamstranneeni hieman uusia OPI-ihanuuksia kynsilakkakokoelmaani ja esittelen nyt vihoviimein omistamani lakat kolmessa osassa, jokainen kun on oman postauksensa arvoinen!


OPI lanseerasi tosiaan tänä keväänä Holland Collection:in. Lähdettiin siis Alankomaita kohti seikkailemaan ja etsimään inspiraatiota uusiin sävyihin - ja sitähän todellakin löytyi! Kokoelmasta löytyy ihanan hempeitä, rohkean raikkaita ja tumman dramaattisia sävyjä, jotka sopivat kevääseen ja kesään kuin nakutettu: yksi huumaavaan hellepäivään, toinen lämpimään kesäyöhön... jokaiselle jotain.

Yhteensä kokoelmassa on 12 lakkaa sävyvalikoiman leikkiessä monen herkullisen ja helposti lähestyttävän värin maailmassa. Inspiraation lähteet ovat luettavissa suoraan lakkojen nimistä - kirkkaat tulppaanit, tuulimyllyt, puukengät, Amsterdamin punaisten lyhtyjen alue... Hollantia perinteisimmillään!
Ensimmäisenä itselläni oli vuorossa hempeän tyttömäinen, vaaleanpunainen Pedal Faster, Suzi! 
OPI:n lakoissahan Suzi seikkailee ympäri maailmaa, jokaisessa kokoelmassa neitokainen säheltää aina jossain jotain... :D (Todellisuudessa nimen takana seisoo yhtiön VP/taiteellinen johtaja, Suzi Weiss-Fischmann.)

 Hollannin sijaan Suzi kuvattiin Budapestissa, poseeraamassa GUESSin kolikkopussukan kanssa kylpylän portailla...


 
Lähikuva on armoton

Lakka kesti erinomaisesti - kuvausvaiheessa se oli ollut kynsissä jo 5 päivää ilman mitään päällyslakkaa, ja kokenut armotonta shoppailua, kylpylässä polskimista ja muuta lomailuun kuuluvaa koheltamista. Pieni kärkikuluma ja yksi kolhu lienevät siis oikeutettuja...
Pedal Faster, Suzi! on tuttua OPI-laatua, eli erinomainen. Yhdellä kerroksella jälki ei ollut peittävää, vaan sillä sai hennon shimmerin pintaan. Peittävää jälkeä sai kerrostamalla - onneksi lakka on tämän tyyppisten lakkojen tapaan nopeasti kuivuva - kuvissa lakkaa on 3-4 kerrosta.

Tämä lakka muistuttaa muuten monella tapaa toista ihanaa hempeilypinkkiä OPI:lta, nimittäin sävyä nimeltä Princesses Rule! Lähemmässä tarkastelussa ero on kuitenkin selkeä: Princesses rule! on lämmin vaaleanpunainen kultaisella shimmerillä, kun taas Pedal Faster, Suzi! on kylmän vaaleanpunainen hienolla hopeisella shimmerillä

 Lakkasisarukset hävyttömän huonossa valossa: vasemmalla Princesses Rule! ja oikealla Pedal Faster, Suzi! jonka sävy näyttää tässä liian lämpimältä. Vähiin käy prinsessalakka, lemppareitani selvästi... nyyyh!


Kummatkin ovat must have -lakkoja - ainakin tällaiselle vaaleanpunaisten lasien takaa maailmaa katsovalle lakkafriikille, joka hankkisi autokseenkin jonkun kätsän sportti-avo-audin ja siihen tasan tarkkaan helmiäspinkki maali pintaan! :D

Seuraava Holland Collectionin lakkaesittely ei ole näin vaaleanpunainen... *pinkie swear* 


(Kuvat kokoelmista: www.muxe.net / www.beingdena.com)

Ei kommentteja: