14. kesäkuuta 2013

Boulderingia, kiinalaista & superfood-shoppailua

Puuuh. Bouldering ottaa muuten astetta kovemmalle, kun on tällainen sohvaperunaksi syntynyt mamasita... Jaksettiin tyttöjen kanssa ehkä tunti kiivetä, roikkua ja keikkua. Sitten loppui haba kesken ja herkkähipiäiset citykädet olivat saaneet tehokkaan kuorinnan. 

Mahtoi olla kanssakiipeilijöillä huvituksen aihetta, kun neidit vähän kiipeilivät ja allekirjoittanut yritti saada kuvia muistoksi, minkä jälkeen istua könötettiin lihakset maitohapoilla... Noh, tulipa testattua! Oli rankkaa. Ken haluaa hien pintaan ja (ylä)kropalle treeniä, voin suositella! Bouldering sopii kaiken ikäisille, mitä nyt pieni kuolemanvaara on, jos seinältä hyppää alas niska edellä. Mutta mitäs pienistä! :D

Käden- ja jalansijoja on paljon, mutta se ei tee asiaa helpoksi...

Spiderman!

 
Malli piilottelee sydänten takana pohtien, että pääseeköhän tuota ylös vai ei... 


HAH! Joku apina yrittää korkeuksia kohti...

... ja putoaa alas. (Tarkoituksella. Ihan tosi.)

Kiipeilykenkien pitää sitten olla tiukat. Vaikka olen kokoa 36/37, näissä tossuissa ei siltikään meinannut happi kulkea...

 
Ihan sama minkä seinän valitsee, rankkaa on... :D


Apinaharjoitusten jälkeen tuli nälkä. Bongattiin läheltä kiinalainen lounasravintola, joten mentiin vetämään ravintoa nabanderiin. Meikä kun on tällainen missi ja malli, nappasin buffetin ja latoi lautasen täyteen kaikkea, mikä vaikutti friteeratulta tai öljyssä killuvalta. Ettei vaan kato pääse laihtuu. 
Oli muuten valtakunnan sitkeimmät lihanpalat tarjolla... Pari sushin palaa (joita niitäkin "kiinalaisesta" löytyi) olivat sen sijaan hyviä. Kasvisversioita ei vaan ollut enää jäljellä kuin muutama, ja minähän en raakaan kalaan koske, hyi!

 
Sitkeää ja suolaista. Hanna Partanen ei arvostaisi...

Yllättäen salaattiosio oli paras. Sushit myös. Huomaa, että wasabia on tarpeeksi...


Masut täynnä ja suut öljyssä suunnattiin lopuksi jo ovea kohti, kunnes huomattiin vielä yksi vierilun arvoinen paikka: Amino-/Luontaispörssin varastomyymälä. Ei kun shoppailemaan! 
Sieltä löytyikin sopivasti mm. lopussa ollutta kookosöljyä, villiriisiä mustaa riisiä (jota ei edes esimerkiksi Prismasta saa, grrrr!), luomua maapähkinävoita, sekä ateriankorvikepatukoita ja jauheita.


Proteiinivanukasta ja puuroa. So Lo-Carb -patukoissa minulle oli ainakin uutuus tämä suklaa-lakritsipatukka! Nammm!

 
 Kookosöljyvarastot täyteen! 
Maapähkinävoita voi vetää suoraan purkista ja musta riisi on sata kertaa parempi vaihtoehto kuin valkoinen "uncle benssi"... (itse asiassa mun piti ostaa villiriisiä ja otin tämän vahingossa.. perhana! Mutta menkööt, kyllä tämä tosiaan valkoisen serkkunsa voittaa 6-0!)

 Mamasita lörttövaatteissa ja hikisenä. On se kameran edessä paikallaan pysyminen niiiiin vaikeeta...

Ei kommentteja: