16. kesäkuuta 2013

Pakko saada: Wedge heel boots & leopardilökärit


Wedge heel boots 2013
Wedge heel boots 2013 by namineiti

 "Korkkaritennareita" tässä on jo jonkun aikaa kuolattu ja ahkerasti shoppailen niitä nettiostoskärryihin... 
Periaatteessa hakusessa on neutraalit mustat tai valkoiset (tai sekä että) tennarit, mutta siis katsokaa noita ihania Sketchersin Daddy´s Money -kokoelman kenkuleita! Oiiihh! Haluan ne kaikki! Mustaa, valkoista, pinkkiä, nastoja... nami! Onneksi näistä on koot loppu sieltä, mistä olen vakoillut, muuten tulisi pieni lommo matkakassaan; malliston tossuista köyhtyy yksilöstä riipppuen n. 60-100 € per pari. Ei paha muuten, mutta köh... Tällä kertaa tilaukseen lähteekin iskän rahojen sijaan Buffalon valkoiset wedget. Näistäkin löytyy vähän niittiä, olisipa vielä hopeista...
Korkoa näissä on 6,5 cm, joten lompsiminen lienee varsin mukavaa. Ne on kuitenkin tärkeitä senttejä ja niiden puolikkaita tällaiselle mininaiselle!
      


Kyllä kelpaisi kesällä lekotella näissä kissamaisen cooleissa A|wearin pöksyissä ja vaania jengiä arskojen takaa! 8) Näyttäisi olevan vielä taskutkin olemassa, sinne vaan puhelin ja pikkuinen aurinkorasva talteen, niin voi chillata vaikka parilla... (Vaatii tosin ehkä tietynlaista asennetta, että nämä päällä lähtee hillumaan lasipalatsin terdelle...)

Ei kommentteja: