16. kesäkuuta 2013

Kauneussunnuntai - punkkunaamiota kehiin

Sateista sunnuntaita vaan kaikille! Allekirjoittanut on hengannut kotona pyjamapöksyt päällä ja tuijottanut Game of Thronesia putkeen. Päätin myös vähän hemmotella ihoa kasvonaamiolla. 

Minä pidän kahdenlaisista naamioista: kangasnaamiot ja voidemaiset naamiot, jotka voi jättää imeytymään iholle. Tänään valikoin kangasnaamion: yhden seitsemästä erilaisesta My Beauty Diary -naamiostani. Naamariin asti päätyi Red Vine eli kotoisasti punkkumaski. 
(Jos ihmettelette pakkauksen ulkonäköä verrattuna esim. MBD:n nettisivujen kuviin, niin omistamani naamiot ovat vielä vanhalla designilla, olen tilaillut niitä jo hyvän aikaa sitten. Niin, ja nimi tosiaan kirjoitetaan V:llä eikä W:llä. Vine tarkoittaa englanniksi köynnöstä, mikä viitannee viiniköynnökseen tämän naamion kohdalla.)Red Vine on antioksidanttinen (miten tuon muotoilisi paremmin...), heleyttävä ja kiinteyttävä naamio, joka on tarkoitettu samealle ja kimmoisuutensa menettäneelle iholle. Kaikki nämä ovat myös "valkaisevia" valmistajan mukaan, mutta tämä lienee vain markkinointikikka Aasian suunnalle - siellä kun mikään ei ole kauniimpaa kuin vaaleaakin vaaleampi iho. Tehoaiheina naamiossa on mm. aloe vera, arnica (arnikki), vitis vinifera (viiniköynnös), sekä uutteina vihreä tee, greippi, hyaluronihappo, mukopolysakkaridit, hiivauute, albumiini, kamomilla ja lakritsi. 
Listasta on luettavissa siis virkistävä, kosteuttava ja kirkastava vaikutus.

Itse tykkään tästä naamiosta, se tuntuu hieman heleyttävän ihoa. Lisäksi ihon väri on tasainen naamion jäljiltä, mistä bonusta! Myös otsan pienet ilmejuonteet ovat kadonneet, sen verran naamio tosiaan kiinteyttää, jos 27-vuotias kehtaa näin edes sanoa... Mitään radikaalia lumikkiefektiä en ole koskaan mistään tuotteesta saanut, mutta toisaalta ihoni on hyvässä kunnossa jo lähtökohtaisesti. Naamio tuoksuu raikkaalle - ja ihan oikeasti hieman punaviinille! Ilmeisesti vitis vinifera on tämän takana... 
Pidän näitä naamioita yleensä puolisen tuntia kasvoilla, sen aikaa, että naamioon imeytetty seerumi tuntuu selvästi imeytyneen ihoon.

(Pakollinen muumio-aave-kangasnaamiokuvakin tuli otettua - olen pahoillani - ja supertyylikkäistä lööbakuteista ansaitsen myös pojot himaan!)
2 kommenttia:

Annele kirjoitti...

kysyit muuten silloin puistossa mitä hajuvettä mulla oli, niin se on tämä: http://fi.strawberrynet.com/perfume/versace/bright-crystal-eau-de-toilette/55064/#DETAIL

Nea M kirjoitti...

Jes, oletinkin, että bright crystal kyseessä! :)
Mutta kun tuoksuttelen kaupassa sitä, niin se on mun nenääni pullossa jotenkin ällömakea... Sen sijaan sun iholla siitä tuli ihanan raikas ja kukkainenkin! Riippuu niin hirveästi ihon ominaiuuksista, miten tuoksut sopivat... Mutta sulle täys kymppi!
Harvoin utelen ihmisten ihania hajuvesiä, niiden täytyy tuoksua todella hyvälle mun nenään että alan kehumaan, joten olet kyllä ainakin mun mielestä löytänyt hyvän tuoksun itsellesi. :)