27. huhtikuuta 2012

Viime hetken juttuja (tai siis shoppailuja)


Huomenna Buda kutsuu, ja nyt yritän hoitaa pois viime hetken asioita (ihan kuin viidessä päivässä ehtisi tapahtua jotain olennaista)... Pumppasin Duactia naamariin ja kävin pyörähtämässä postissa, jonne vein vähän postitettavaa ja hain samalla itseäni odottavan paketin. Siitä lisää alempana.

Paluumatkalla askeleeni jostain syystä harhautuivat tieltä ja poikkesin parissa koruliikkeessä. Ensimmäisessä myyjiä ei tuntunut palvelu kiinnostavan edes tervehtimisen verran (ja olisin lisäksi tarvinnut apua), joten vein rahani seuraavaan. Sieltä löysinkin juuri mitä etsin: ohuen hopeaketjun! Omistan kunnon buffaloniskan ja kaulani on samaa kaliiberia, joten korut joissa on paksu ketju näyttävät hieman tyhmiltä. Liikkestä löytyi paitsi aitohopeaisia ketjuja, myös pituusvaihtoehtoja, joten pääsin valkkaamaan itselleni juuri sopivan. Ostokset olisi pitänyt jättää siihen (varsinkin kun ollaan juuri lähdössä reissuun, jossa pääsemme sekä tax free -alueelle että kaupunkiin, josta oisi löytyä koruja edullisemmin kuin Suomesta) mutta riipuksia katsellessani silmäni osuivat hopeasydämeen, jossa oli kristalleja, ja sehän oli sitten pakko kotiuttaa...

 Rakkautta! (Buffaloniskan - jonka armollisesti jätin pois kuvasta - lisäksi ihokin punoitti ja oli hehkeästi kananlihalla...)
Ihanan uuden koruni lisäksi hain tosiaan postista paketin...
From Hong Kong with love

Paketista paljastui Ebaysta tilaamani huppari. Luonnollisesti siinäkin on leopardia messissä... ;D (Ebay on muuten leopardifriikin unelmamesta!) Kustansi n. 10 $.

XXL - taas... :D

Aiemmista mokistani viisastuneena (=älä tilaa Aasiasta kokoa M jos et ole oikeasti kokoa -XXS - siis miinus edessä) tilasin sitten niin ison kuin löytyy... Toi on just passeli tällaselle XS-L -kokoiselle (ai vaihteleeko kokoluokitukset hiukkasen jopa saman putiikin sisällä) monsterille, joka sikäläisen mittapuun mukaan mahtuu just ja just suurimpaan kokoluokitukseen... x)

Sopivan lörttö (I seem to have established my style... x)

Söpskät pantteri- ja nappiyksityiskohdat 


Loppukevennyksenä päivän farkkulegginsit. Tyttö on reisistä päätellen ollut ruoka-aikaan kotona... :D En ole varma tykkäänkö näistä, noi kulutukset olis miljoona kertaa kivemmat, jos ne olisi aidossa farkussa. Noh, näistäkin köyhdyin jonkun 4 € että ehkä en kyynelehdi asian vuoksi... Huomaa taustalla myös todistusaineistoa siitä, että olen ahkerasti ainakin yrittänyt pakata. Compeedit on kyydissä, mitä muuta edes tarvitaan? ;D2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa Budan reissua :) Mulla on huonosti antaa vinkkejä, mutta täällä käytiin shoppailemassa: http://westend.hu/en/vasarlas/vasarlas/ ja täällä safkaamassa http://www.napfenyesetterem.hu/english
Muuten pyörittiinkin sitten festareilla sillä reissulla :)
S

Nea kirjoitti...

Kiitos, ja kiitos vinkeistä! :D
Täytyykin katsastaa nuo paikat! :)