21. huhtikuuta 2012

Valinnan vaikeutta

On taas neidillä ongelmat. 
Mä en osaa päättää, mikä seuraavista ihanuuksista pääsee kynsiin!


Nyt on kevättä kummassakin rinnassa, niin väritkin on kirkkaita! 
Lakoista Dior on uusi, joskin sitä olen jo käyttänyt ottamatta kuvia. Essiet sekä OPI on uusia. Essien lakoista en itse asiassa tiedä tarkemmin, ovatko ne mitään uutta kokoelmaa, mutta uusia ne ovat siten, että en ole vielä edes korkannut niitä sen jälkeen, kun ne nettihimoshoppailin!

O.P.I. taas on satavarmasti kevään 2012 juttuja, sillä se on värikkäästä Holland -kokoelmasta, josta jutskaan myöhemmin vähän lisää, sillä olen rohmunnut kyseisestä collectionista parikin lakkaa... :)
Dior on niiiiin 2012 myös, tämä lakka nimittäin kuuluu kevään kokoelmaan. Kerrankin mussa on jotain oikeaa high fashionia - vaikka edes sormenpäissä!

Tässä vielä toinen kuva lakoista, johon yritin saada epätoivoisesti sävyjä näkymään oikein - tuloksetta - jokaisessa kun on joku juju.Vasemmalta oikealle:
Essie - To Buy Or Not to Buy
To buy of course! Niin kaunis pastelli laventelin liila, juttuna tässä hieno sininen shimmer.
OPI - Holland Collection - I don´t Give a Rotterdam!
Kaunis taivaansinisen ja lilan sekoitus, jonka juttuna on hopeinen mikroshimmer. Niin kaunis!
Essie - Tour de Finance 
Ihana räikeä pinkki/fuksia, jossa on siniseen taittava helmiäishohde. Tämä on WOW-lakka!
Dior - Garden Party Collection - 504 Water Lily
Vaikken yleensä vihreästä perusta, tämä helmi oli pakko-saada-äläkä-ny-vaan-katso-hintalappua -lakka. Vaalean vihreä, minttuunpäin, keväinen. Lakassa on upea vihreänkultainen shimmer. (Ihan kuin kuvailisin kynsilakkojen hyvää vuosikertaviiniä...) Siis niiiiiin kaunis! Tässä lakassa on vielä yksi ekstrajuju jota en paljastakaan, vaan kerron sitten kun saan swatchin tästä(kin) ladattua.
Elikäs, Piia Potkan sanoin: "Mitäs laitetaan?"Ei kommentteja: