30. huhtikuuta 2012

Lemppari: Guerlain Super Aqua-Day Cooling Facial StickHauskaa vappua, klara vappen, ja silleen! :D


Tällä hetkellä minä seikkailen Budapestissa, mutta ajastinpa vappumaistiaisiksi yhden kosmetiikkapostauksen (koska mua hävettää, että kuvaan blogia kosmetiikkablogiksi, kun jotenkin tää on lipsunut päivittäiseksi lässyttämiseksi... Onneksi sille on termikin olemassa: lifestyleblogi. xD)
Mutta asiaan...

Viilentäviä puikkoja tuli jokunen vuosi takaperin vähän joka merkiltä. Apteekkisarjoista Vichy toi ihanan viilentävän silmänympärys-stickin, ja pian kemppariosastoilta löytyi jo Lumenen ja L´orealin vastaavat, niin miehille kuin naisille vieläpä omansa. Rakastin niitä kaikkia.

Puolisen vuotta sitten pimahdin ja ostin astetta enemmän nostetta (hintaa) omaavan Guerlainin Super Aqua-Day Cooling Facial Stickin (ei pidempää nimeä keksitty..?).

Puikko kustantaa Suomessa kirpeät XX € (en tiedä tarkkaa hintaa, veikkaan 50 €:n hujakoilla, ja se on kiitettävän kirpsakka hinta yhdelle puikolle), mutta esimerkiksi jo mansikkanetistä sen saa omakseen 36 €:lla*. Lähetykset tulevat kuitenkin Aasiasta, joten tulliraja kannattaa pitää mielessä! 
Escentualista sama irtoaa n. 31£ hintaan, päälle vajaa 5£ postikuluja. Samoissa hinnoissa siis liikutaan, vähän kalliimpi ottaen huomioon punnan kurssin ja sen, että mansikkala postittaa maailmanlaajuisesti postikuluitta - mutta Escentualin lähetykset tulevat Englannista, joten verot ja muut on jo maksettu, shoppailla saa minkä mieli tekee! :D


No mitä se nyt sitten oikein tekee?

Lupaus:

An ingenious, fresh and smooth stick that is perfect for “on the go” use to thoroughly hydrate and provide your skin with moisture. Your skin is refreshed, smooth and glowing.

Totuus:
Pitää paikkansa!
Tämä puikko on ihanan raikas ja tuntuu viileältä levitettäessä. Puikko on miedosti hajustettu, aika elegantti tuoksu mielestäni. Sopii tosiaankin menoon mukaan, kulkee niin käsilaukussa kuin käsimatkatavaroissa.

Pakkasin tämän Budapestin reissua varten mukaan käsilaukkuuni helpottamaan lennon (eli lentokoneen kuivan, suodatetun ilman) aiheuttamaa ihon kireän kuivaa tunnetta, siis pintakuivuutta. Olen ennen suihkinut matkalla lähdevesisuihkeita, mutta loukkaannuin sydänjuuriani myöten viimeksi paluumatkalla, kun muka epäsopiva (no okei, se oli liian suuri aerosolipullo) armoitettu lähdeveteni lensi kaaressa roskikseen lähtöselvityksen yhteydessä...

Raportoin lentokone-efektistä sitten, kun palaan (jos palaan ehe ehe) mutta tässä välissä olen jo ehtinyt testaamaan puikkoa koko kasvoille ja silmänalusille. Ei ärsytä ihoa lainkaan, sopii tosiaan myös silmänympärysiholle! Viimeisin koitos oli tämä flunssa, mikä on aiheuttanut niistämisestä johtuen nenän ja poskien ihon ärsyyntymisen ja punoituksen (ja kuivumisen). 

Puikko tuntuu ihanalta levitettäessä, eikä kirvele yhtään! Ei yhtään, vaikka a) iho on selkeästi ärtynyt ja b) puikko on parfymoitu. Ei jätä ihoa yhtään rasvaiseksi, päin vastoin kosteuttaa mutta imeytyy heti jättäen silkkisen pinnan. Tykkään! Monikäyttöisempi kuin pelkkä silmänympäryspuikko, ja jos tämän ostaa muualta kuin Suomesta, ei hintakaan mielestäni ole ylitsepääsemätön - tässä kun on lähdevesi, kosteusvoide ja silmänympärysvoide samassa!

Hylsy. (Ja kynsillä muuten se kuvaamatta jäänyt Essien To buy or not to buy -lakka.)
* Hinta on tämän hetkinen tarjoushinta (28.4.2012), OVH näkyy olevan 49 €.
Mansikkanetti viittaa siis Strawberrynet -nettikauppaan.Pitäkää itsenne naisina ja miehinä siellä vappuriennoissa! Käsky!
Ei kommentteja: