28. huhtikuuta 2012

Nea reissaa: TJ 0 - Budapest here we come!


JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!

(Vaikutan tänään hyväntuuliselta.. :D)

Laalalllalalaaaa kohta lähdetääääääään... Lentokentälle on aina niiiin kiva mennä - Helsinki-Vantaa on ensinnäkin mielestäni viihtyisä, ja toisekseen se on lentokenttä, eli matka on jonnekin Tukholmaa tai Tallinnaa pidemmäs! <3 (Kyseisissä kaupungeissa ei ole mitään vikaa, mutta välillä on kiva päästä jonnekin, minne matkatessa täytyy kantaa huolta ruumaan menevän matkalaukun painosta.... *köhköh kiva kun se aiheuttaa ongelmia jo ennen matkaa...*

Joko lähdetään?

Pakkausavusta huolimatta arvon Viola-neiti täytyy jättää hoitoon iskän luokse. Tulee jännät paikat, kun typykkä menee ensimmäistä kertaa kyläilemään isin ja T:n uuteen kaksikerroksiseen rivariin - ja kaiken lisäksi nurkissa vaanii vanha tuttu Hurina-mamma, joka ei juuri kissakaveria arvosta... ainakaan suhinan määrästä päätellen. :D (Ihan hyvä vaan, että opettaa tavoille, tämä prinsessa kun on tottunut HESY:n jälkeen asustelemaan itsenäisesti yksinvaltiaan roolissa ja kaikki vierailut muualla (tai vierailevat tähdet Hänen Majesteettinsa Kuningaskunnassa) ovat aiheuttaneet aikamoisen suhisen-syljen-hisssssssss-ssssä-et-oo-yhtään-kiva! -episodin. HESY:llä kun neiti kuitenkin asusteli toisen kissan kanssa huomattavasti pienemmässä "yksiössä" kuin nykyään...)


Säitäkin näyttäisi reissun ajan Budassa pitelevän:
 Nyt pakkaamiset loppuun (hitto sais tää kynsilakka alkaa kuivaa!!) ja sit pitäis päättää, että mitä ihmettä laitan päälle... Ja apua missä mun tennarit on? Ja minkä muun jutun mä jo ehin unohtaa? Ja miks tää Duact ei auta?


*lähtöpaniikki*


Ei kommentteja: