22. huhtikuuta 2012

Idag

Tän näkösenä lähin kaahaamaan aamulla töihin, anteeksi kuvan schaisselaatu, quality by iPhone 3GS (jonka lasi on kaiken lisäksi rikki.. grrr).

Oli vielä EMUt jalassa, minkä totesin olevan liikaa, kun aurinko paistoi, mittari näytti päälle +10 astetta (wohooo!) ja katupöly tanssi rakkaustanssiaan siitepölyn kera (hence the Petteri punakuono -bonus naamarissa)...
Kaulassa muuten on rakkaushuivi, pinkki leopardikuvioinen sellainen! Sen esittelen joskus ihan omana itsenään, se ansaitsee oman postauksensa!Tässä vähän parempi otos myöhemmin päivällä pikaisesti napsaistuna ja hienosti posetettuna, jossa näkyy sen takin alla olleet kledjutkin (joo, oli siellä muutakin kuin jumalattaren vartalo). Ja mun hieno iPhone.

Toi rönttöpäita mikä on päällä, on maailman ihanin! H&M:lta of course, ja kun ne tänä keväänä tuli alennusmyyntiin (ja myytiin loppuun jo, turha mennä netistä enää ainakaan metsästämään), tilasin jokaista väriä varmaan 3 kpl... :D Ihan vaan siksi, että toi on niin helppo... ja, no, rönttö. I love. Jalassa farkkulegginsit, Ebaysta raaskin niistä jonkun 3 € maksaa... noitakin on vino pino erilaisia, kaipa niistä voisi myös joskus sanasen turista. (Leggareiden vihaajat, beware!)2 kommenttia:

Suklainen kirjoitti...

nätti olet! :) tää on ilmeisesti uusi blogi! mullakaa ei oo kovin vanha toi mun oma blogini.

Nea kirjoitti...

Haha kiitos! :DD Enpä nyt noita kuvia tai itseäni kamalan nätiksi näissä kutsuisi.. mutta kiitos :)

Juu tää on nyt ihan uusi blogi, tai oikeastaa laitoin pystyyn viime vuoden lopussa, mutta pyyhin postaukset pois ja aloitin nyt puhtaalta pöydältä.
Pienen ryhmäpaineen aniosta oikeastaan, kun jengi alko kyllästyy mun facebook-vuodatuksiin, niin ajattelin sitten, että kirjoitetaan sit blogia, niin tänne ei ole pakko tulla lukemaan... xD