26. huhtikuuta 2012

Slighty calmed down bitch + yesterday´s clothes shopping


Dodiih... nyt on pikavisiitti lähikaupassa suoritettu ja tällainen "haul" sieltä tarrtui mukaan:


Hehhehee... eiköhän noilla ja tuotantokaudellisella The Walking Dead:ia (ja uusilla Game of Thrones-jaksoilla <3) pärjätä tämä ilta. 

Aamuseitsemältä sitten yritän epätoivoisesti saada kunnalliselta päivystysaikaa tolle hampaalle (tai mitä siitä nyt on jäljellä... :S). Ahdistaa ja pelottaa jo valmiiksi, mua saa piikittää, rokottaa, leikellä ja tehdä ihan mitä vaan, mutta mun hampaisiin ei kosketa... Viimeksi käynyt hammaslääkärissä hävyttömän kauan aikaa sitten YTHS:lla ja siellä sentään luki mun kohdalla kissan kokoisin kirjaimin, että PELKOPOTILAS.
Jos ei tärppää, yritän pommittaa yksityisiä klinikoita läpi. Tänään jo pari yritin, mutta ne oli täynnä, ja pelkään sen verran, että jos siitä lystistä saa maksaa itsensä kipeäksi, niin menen vaan niille yksityisille, joita tutut on suositelleet, että tiedän paikan olevan ymmärtäväinen tällaista DO NOT TOUCH MY MOUTH - friikkiä kohtaan. Uaaah...

Lähdin ajelemaan kauuuuas lähikauppaan (kyllä, ajoin sinne ja kyllä, minulla on tekosyy siihen: olen kipeä, buuhuu) tämän näköisissä vetimissä:


Paita eilisen shoppailuja Lindexiltä (-50% yayyy!) eli tää mun raitalörttöpaitakausi jatkuu voitokkaana. No prkl tartteeko mun olla ykköset päällä kun a) olen päivän himmaillut kotona potemassa oloani ja b) hela hoito jää takin alle anyway. Nii.
Farkut/H&M, laukku/GUESS (ikivanha), huivi (se sama), rakkausmokkasaapikkaat... ?! Jostain perus kenkäputiikista mä ne ostin. Hitto kun muistaisi että mistä. No joka tapauksessä, nämä on ihanat, ihanan napakan pienet (mulla on 36 siro jalka) ja muutenkin <3. Täytyy noista napsia joskus parempia kuvia.

 Eilen tosiaan kun siellä Lindexillä pyörin kuumeisena, niin tällaisia tarttui mukaan (kuvat napsittu pukukopin laatuvalossa):

Tämä bleiseri on oikeasti tosi kiva, naurettavan huono kuva vaan kopista.

Löyin XXL-kokoiset 100 % puuvillaa olevat paidat -70% alesta! Pakko oli kotiuttaa, laatumateriaalia ja hengittävää sellaista, voi olla kesällä rennosti!

Sama lörttö beigenä - ja 2XXL -kokoisena! xD

Tärähtänyt pitsipaitaotos.

 Pinkki lörttö, samanlainen kuin tänään päällä ollut tummansisinen versio

No nää ei lähteneet mukaan, kunhan otin kuvan siitä, miltä näyttää, kun arvioi kokonsa vähän väärin...


Semmosta. Tää menee nyt hakee lisää Daim-kakkua, katsomaan sarjoja ja korkkaamaan yhden lonkeron.

2 kommenttia:

nyyti kirjoitti...

btw. sä pukeudut kipeenäkin tyylikkäämmin kun mä vaiks joihinkin juhliin ;)
niin ja kiitos kun aloitit bloggaamisen, sun tyyli kirjoittaa on vaan niin viihdyttävä. tykkään!

Nea kirjoitti...

Hehe, tyylejä on monenlaisia! :P Kiitos ittelles <3