25. huhtikuuta 2012

Today´s look - vapaapäivän röhnötystä ja flunssantorjuntaa


Vapaapäivä se tosiaan tänään oli, ja ilmeisesti allekirjoittaneella oli kertynyt univelkaakin jonkun verran, koska nukuin pitkälle iltapäivään. Välillä pompin tosin hoitamassa työasioita koneella, mutta sitä ei lasketa.

Ihana rönttöinen vapaapäivä siis.

Muodin saralla rönttölinja jatkuu - olen oikea fashionista, I know - kun päivä on hengattu lökäpöksyissä ja topissa kiedottuna maailman ihanimpaan pinkkiin kylpytakkiin. Kurkun ilmoittaessa ikävällä tavalla olemassaolostaan lohdutin sitä myös kietomalla kaulan ympäri leopardihuivin. Saa nauraa (taas), naamataulu on jätetty kuvasta tarkoituksella pois ihan esteettisistä syistä...
Tosiaan kurkku oireili, kuten aiemmassa postauksessa jo kirjoitin, kipeyden karheudella. Very, very bad... Matkaan jäljellä enää muutama hassu päivä, ja meikä tulee kipeäksi nyt?! No way! Ei muuta kun järeät aseet esiin:
Kiskaisin alas Madre Labsin Immune Punchin, joka oli makuelämyksenä vähintäänkin mielenkiintoinen. Perään mehiläisen siitepölyrakeita puoli ämpärillistä, kun en löytänyt purkkiviidakostani C-vitamiinia tai Beroccaa, miten voi olla mahdollista? Purkissa tilattu C-vitamiini-Camu camu -jauhekin on vielä maailmalla matkalla iHerbbilästä Suomea kohti, buuh. Mutta mehiläisen siitepölyn pitäisi olla täynnä B- ja C-vitamiineja ja muuuta mukavaa, jonka pitäisi tehdä minusta superihmisen. Ei kannata pidättää henkeä sitä odotellessa.

Vielä cocktailiin superannos D-vitamiinia parin jenkkilästä tilatun kapselin verran - Suomen virallisterveellisiin suosituksiin verrattuna aivan liikaa: 10 000 IU eli kansainvälistä yksikköä eli kotoisammin 250 mikrogrammaa. 
Sosiaali- ja terveysministeri pyörtyy tässä vaiheessa, suositusannos kun minun ikäiselleni pallontallaajalle on 10 mikrogrammaa päivässä, eli kiskaisin 25-kertasen annoksen... SIC! Suositusannos kun riittää juuri ja juuri pitämään puutosoireet kuten luuston pehmenemisen kurissa*. Näin Suomessa.

Kakun koristeeksi imuun lähti vielä Tallinnasta salakuljetettuja Strepsilsin korvaajia, hunaja-limen makuisia pastilleja, joissa on desinfioivaa ja puuduttavaa ainetta. Että take that, kurkkukipu!
Nyt neiti siirtyy internetin ihmemaahan tutkailemaan, mitä kaikkea kivaa Budapestissä voidaan puuhailla... Onko kenelläkään pikaisia matkavinkkejä Unkariin suuntaavalle? TJ 3! <3


*Hurjan D-vitamiiniväitteeni lähde: 
http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk01044

Ei kommentteja: