17. heinäkuuta 2012

Tuskaa, ruokaa & makuuhuoneen sneak peek...

Niisk, niisk täällä taas terve moikka!

Flunssapirulainen sen kuin vain pahenee. Viime yö meni heräillessä kaameaan kurkkukipuun, johon ei perusburana auttanut tuon taivaallista. Onneksi Englannin reissulta oli nostanut Nurofen plussaa, se luojan kiitos auttoi ja sain nukuttua. 
Tänään olikin sitten kaikki röörit kunnolla tukossa ja kuume nousi nyt iltaa myöten. Jättekiva. 

Can cause addiction... Hmmm..

Iltapäivästä sain onneksi ihanaa seuraa, kun ystävä piti uhkailuistaan kiinni ja tuli vierailemaan - silläkin uhalla että olen flunssakoomassa. Tuliaisina oli mozzarellasalaattia, caesarsalaattia ja pähkinöitä vielä lisää (niitä pitää olla salaatissa paljon

 

 Esillepanosta ja kattauksesta 10+

Juomana oli vielä Pepsi Maxia, ah kuinka kulinaristista... Ilmoittaudutaanko, S, mukaan seuraavaan Master Chefiin? :D 
(Minuthan S muistaa siitä, että säilytin edellisessä asunnossa kissan kuivamuonasäkkejä uunissa - kätevä säilytystila tyhjillään pienessä yksiössä, hei haloo! Tässä taloudessa tarjoillaan salaattikin Ikean paistovälineillä... x)

Mutta hyvää oli, se on pääasia, kiitos kun toit raihnaiselle ruokaa ja seuraa! <3 

Napsin illalla myös viihdykkeeksenne pari superhyperlaadukasta ja onnistuneesti valotettua kuvaa pikkuruisesta makkaristani, joka on tosin vielä sisustuksen osalta keskeneräinen.
(Eihän mulla ole ollut kuin puolitoista vuotta aikaa - eihän siinä millään ehdi ripustaa seinille kaikkea haluamaansa tai hankkimaan uusia paneeliverhoja tai kehystää Hepburnin kuvaa tai...)


Le entrance

Le peili & apupöytä & roinaa

 Audrey valvoo unta <3

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Haha, juu todella ihanat... :P
Mutta olepa hyvä vinkistä! Mikä jottei voisi, siellä on tyhjää tilaa ja tällainen max. kaksi kertaa vuodessa uunia käyttävä yksilö seisottaisi sitä tyhjillään.
Katsoo vain, että lämpöjä ei laita päälle, se on sitten paloturvallisuusriski... :S