31. heinäkuuta 2012

NYX Mega Shine Lipgloss -huulikiiltoasiaa + päivän asua...

Suuria lemppareitani värillisistä huulikiilloista (tai värittömistäkin, ei sen puoleen) ovat NYX Cosmetics Megashine Lip Gloss - huulikiillot!
Sävyjä on mahtavat 64 ja hintaakaan näillä ei ole kuin 4-5 dollaria, eli 3-4 € per kiilto. Tällä hetkellä esimerkiksi Cherry Culturessa hinta on 4,50 dollaria. Ei paha! (Olen muutenkin NYX-fani juuri erinomaisen hinta-laatusuhteen vuoksi.) 
Huulikiillot ovat 15 ml:n tuubeissa. Korkkien päässä on ihanat rusetit ja kiillot tuoksuvat kaiken lisäksi vielä aivan vastustamattoman ihanalle kirsikalle! <3

Lempisäyvyni ovat hyvin neutraaleja, nudeiksi niitä voisi kutsua. Toisen sävy onkin Natural, joka kertoo kaiken olennaisen: luonnollinen mutta ihanan kiiltävä huulikiiltosävy. Sen olen jo käyttänyt, joten esittelen hieman toista lempparariani, Smokey Look:ia. (Tosiaankin hieman, sillä kuvat on napattu kiireessä, huonossa valossa, enkä älynnyt edes ottaa kuvaa korkista auki ja huulikiillon aplikaattorista ynnä muusta sellaisesta, joka nyt varsinaiseen esittelyyn kuuluisi... hups!)

Kuvat on otettu valaistuksessa, jossa huulikiillon sävy näyttää hieman liian tummalta ja oranssilta. Se on kuitenkin tummemman näköinen tuubissa kuin mitä huulilla, joten toisaalta tämä on hyvä tietää. Huulikiillossa on kaunista hienon hienoa shimmeriä, jota epätöivoisesti yritin vangita kuviin...

Shimmer capture -yritystä...
 

Otin myös kuvan huulikiillosta kevyenä kerroksena huulillani. En kehtaa laittaa alkuperäisen kokoista kuvaa, vaikka siitä kävisi ilmi paremmin se shimmer sun muut, koska allekirjoittaneen irvistystä ei kestäisi kukaan täysikokoisena kuvana... x)


Eeeeeek!


Loppupiristeeksi myös päivän lookki, eli prameat "kotiovelta juosten autohalliin, autoon ja autosta työpaikalle" -kledjut:Kaunista... Tosin tykkään tuosta rönttötopista, jossa on niittejä, pinkkiä, harmaata ja teksti "I´m just a dreamer"! :) Ostettu joskus pari kesää sitten muistaakseni Nellyltä.

Sellaista maanantaita. Huomenna onkin tulossa hieman kynsiasiaa ja uutuuksia OPI:lta!

(Ylimmät kuvat: Google)

Ei kommentteja: