20. heinäkuuta 2012

Net-a-Porter -tilaus: Michael Kors & J.Crew

Aaah, eli tosiaan haksahdin sitten Net-a-Porterin viettelyksiin...
Kuolasin sivuilta vaikka sun mitä ihanaa muotia, mutta pakko oli rajoittaa shoppailuja. 

Yksi asia oli varma: tarvitsin nämä Michael Korsin klassiset ja kauniit mustat pumpsit:Michael Kors Textured-leather pumps 
"Perfect for slipping on with sleek cocktail dresses and skinny jeans alike, pointed pumps are a must-have in every fashionable wardrobe. We love MICHAEL Michael Kors' black textured-leather pair - simple and sophisticated, they'll make a love-forever investment."

Tarvitsin ne! Varsinkin, kun hinta oli vain 110 €! Ei todellakaan paha MK:n laatukengistä, jotka ovat aitoa nahkaa! Plus jokanaisen vaatekaapin yksi peruselementeistä on laadukkaat mustat pumpsit. Niissä on myös kaunis pieni kultainen yksityiskohta kantapään kohdalla.

Alesta meinasi lähteä yhtä sun toista, mutta hillitsin itseni, ja pinkkiin haksahtaneena nappasin koriin sitten vain yhden mekon:

J.Crew Dani silk-twill dress
"Shake up your cocktail wardrobe with J.Crew's silk-twill dress - the fabulous fuchsia hue and flattering drawstring waist make it perfect for the party season. Style a statement look with printed heels and stacks of silver jewelry."
Tämä mekko on 100 % silkkiä, joten toivottavasti se on kuin kuvittelenkin sen olevan - ihanan kevyt, flirttaileva ja leijuva päällä... Tähän mukaan mustat sukkahousut ja vaikkapa nuo Korsin mustat korkkarit, sekä musta clutch... <3


Happy girl! Happy girl!


Net-a-Porterin ale on sitten vaarallinen paikka... 
Tässä nyt linkki sinne kuitenkin, sillä SALES ends Sunday July 22nd!  
 http://www.net-a-porter.com


(Kuvat: Net-a-Porter.com)

Ei kommentteja: