12. heinäkuuta 2012

Need a boost? We need Boots! + migreeniproblematiikkaa

Minähän riehaannuin hieman, kun pääsin taas pari viikkoa takaperin Englantiin Bootsiin shoppailemaan... 
Suomen pitäisi ottaa mallia muista maista, ainakin sen suhteen. että meilläkin voisi olla ns. apteekkiketju, joka myy lääkkeiden lisäksi runsaasti eri kosmetiikkasarjoja (onneksi tämä onkin jo kasvava trendi), meikkejä, kauneuden- ja hyvinvoinnin tarvikkeita - ja ruokaa! Meillekin Meal Dealit ja herkulliset salaatti-, sandwich-, hedelmäsalaatti- ja sushivalikoimat!

We need a Boots! :D 


Ja mitä siihen boostiin sitten tulee, Bootsilla shoppaillessani ja lähes 80 punnan laskua kasatessani lappasin koriini tosiaan kaikkea laidasta laitaan. Mukaan lähti kosmetiikkaa, meikkejä, lääkkeitä, vitamiineja ja tietty niitä ruokia (tässä tapauksessa tosin Coke Cherry Lightia - naaamm!!! Miksei meillä ole tätä, oi miksi?)


Shoppailin myös varsinaisia energianappeja (laillisia sellaisia ;) bongatessani Bootsilta Berocca Boost -poretabletit. Niissä mahtavan perusberocan lisänä on myös guaranaa tuomaan lisäpotkua! Hiukanko kätevää, nyt vaan neiti pärisemään! :D
Samalla koriini etsiytyi myös ubikinoni- eli koentsyymi Q10 -kapseleita Bootsin oman merkin alta. Näidenhän pitäisi olla vaikka mitä superravintolisiä, mitä enemmän tutkimuksia Q10:n hyödyistä julkaistaan. Itse popsin näitä antioksidanttivaikutustensa vuoksi ja solujen energia-aineenvaihdunnan buustaamiseksi. 



Lisäksi aion hankkia hieman vahvempia Q10-kapseleita, jotta voin muutaman kuukauden ajan tehdä ihmiskoetta itselläni, josko näistä olisi apua ajoittain voimaakkaasti paheneviin migreenikohtauksiini, jotka saattavat toistua/jatkua viiikon parin sisällä aivan liian monta kertaa... :/ Migreeni on niin rampauttava tauti. Vaihtoehtoni alkavat neurologien mukaan olemaan seuraavaksi kovemman luokan estolääkkeet, joita haluan välttää viimeiseen asti, koska en tiedä, onko haitta/hyötysuhde niiden arvoinen...

SITTEN AASINSILLAN KAUTTA OFF TOPIC!

Migreenistä kärsiville tiedoksi - kannattaa lukea esimerkiksi Aamiainen Ruohikolla blogin juttu ja linkit vaihoehtoisista migreenin estohoidoista (siis ei lääkkeellisistä).

Tässä on myös varsin suppea katsaus hoitotuloksiin, mutta lähteenä on kuitenkin Käypähoitosuositus: 

Itse tällä hetkellä tosiaan jouduin estolääkkeet jättämään, kun verenpaine laski niin alas. Syön nyt ubikinonia, monia B-vitamiineja suuria annoksia, melatoniinia ja magnesiumia... Katsoopi nyt miten käy. Mutta kommentoikkaa tänne jos tulee jotain, ihan mitä vain mikä voisi auttaa, mieleen! <3

Tästä migreenin kanssa taistelusta voisi kirjoitella enemmänkin, tuskin olen ainoa sen kanssa kamppaileva! :/ Kertokaa kommenteissa ja mailissa ja missä vaan, jos kenelläkään on ollut apua migreenin torjuntaan ja estoon näistä valmisteista? Vai onko jotain, mitä voisi vielä olla kokeilunarvoista?


(Kuva: Google)

Ei kommentteja: