2. heinäkuuta 2012

Pissed off in Frankfurt...

Joo morjes. Sen sijaan että olisin päässyt suoraan jatkolentoalueelle, kun kerran Frankfurtissa vain odotan seuraavaa lentoa, ohjattiin mut ihan ihmeellisesti exit-aulaan josta siis pääsin ulos ja voisin jatkaa minne mieli tekee...
Eli nyt, toisin kuin viimeksi tämän kautta lentäessä, joudun uudelleen jonottamaan turvatarkastukset ja muun schaissen. SEHR GUT Deutchland... *_*

Istun nyt siis koko lentokentän ulkopuolella syömässä ja juomassa, otti niin päähän että piti ihan hakea lohdukkeeksi pretzel juustolla ja pekonilla (jotain nämä edes osaa, meinaa NAM!!!!) ja vähän mieltä lepyttämään omat cocktailit. En tasan maksa tax free alueella enää sitten ylihintaa grrr...
 
 
  
Sitä paitsi Heathrowlla oli tarkastusten jäljeen Boots (apteekki) josta ostin hyviä paikallisia vitamiineja ja isoja kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita (jotka ei tietty mene läpi sen "alle 100 ml" rajan mukaan!) mitä Suomesta tai Saksasta ei saa.

No mitäs nyt, jos turvatarkastuksessa niihin puututaan? Ei mun pitänyt enää edes jonottaa sitä settiä läpi, jos mun ostokset ei kelpaa täällä, olen semiraivona, kun luovutan ne pois ja isot rahat ja hyvät kosmetiikat menee hukkaan... Arghh!!!!!!

Ens kerran en tasan lennä Lufthansalla, meen Stokiksen/Jöpiksen tai jonkun kautta, jossa jatkolennoille menijät saa rauhassa suoraan viettää aikansa kansainvälisellä alueella... Kuten Suomesta tullessa täälläkin meni! Vaan nyt ei! Mistä jatkolennolle menijät voi tietää ettei saakaan shoppailla tax freessa!?

Mur...

EDIT: Näin just.
Muuta mahdollisuutta ei olisi ollut kuin ostaa uusi (sikakallis) matkalaukku ja "checkata se inee" normaalisti ruumaan. Un-fucking-beliavable!! En TASAN TARKKAAN edellisellä kerralla mennyt tätä reittiä jatkolennolle, tulenkin ihan ihme suunnasta, eri kerroksesta (pääsisäänkäynniltä) ja saan kävellä lentokentän päästä päähän...
Sanottiin, että "juu kyllä kaikki jatkolennoille menevät kulkevat samaa reittiä kuin kentälle vasta ulkoa saapuneet..." Ööö, aika jännä, muuttuiko käytäntö näiden 6 päivän aikana jotenkin dramaattisesti?
Suututtaa.

Eli siis: joko olisin ostanut uuden matkalaukun SEKÄ siitä johtuvan ylimääräisen laukun lisähinnan (50-100€ koska matkalaukkunihan lähti reissuun jo Lontoosta) että olisin saanut Englannin TAX FREE ostokseni sisään.. Joku on nyt kyllä mokannut ja kiitettävästi... MUR!!

Nyt ollaan ilman kosmetiikkaa paluumatkalla.. Kiitos luojan täällä on "akvaarioita" provided by camel.. ;) Muuten olisin repinyt pelihousuni...EDIT2: kotona. Väsynyt mutta aika pikkuisen onnellinen omasta sängystä... <3Ei kommentteja: