21. heinäkuuta 2012

Pari kuvaa eiliseltä

Meilä oli tosiaan eilen ns. tyttöjenilta, jonne piti olla tulossa enemmänkin porukkaa, mutta sitten viime hetkellä tuli pari peruutusta... Joten meitä oli sitten neljä neitiä parantamassa maailmaa. Ihanaa, kun tytöt saavuitte paikalle! <3
(Ja H tietää, että sitä grillijuhlakutsua odotellaan... ;) Toiselle H:lle taas kiitos hostaamisesta, M:lle kiitos seurasta! Ja karvaisille kavereille myös! <3)

Neidit sitten höpötti ja höpötti vähän lisää koko illan, maistettiin juomia ja nautittiin nyyttärisapuskoista (mun tuoma jättikarkkipussi katosi ennen kuin ehdin kalastaa parhaat päältä - GRRR!! x) Ei me edes selviydytty ulos minnekään ravinteliin, vaan hengailtiin ihan vaan kämpillä loppujen lopuksi.

Ystävällä on muuten upea taulu seinällä, eikö olekin ihana!
Ainakin kaikkien My Little Pony -fanien mielestä... :)

Sitten keskityttiin ensin valikoimaan valikoimaan singstarbiisejä... Ja sitten laulamaan keskittyneesti! ;)


 
Sain myös kolmannen neiti H:n seurakseni... <3Lopulta päädyinkin sitten jäämään yöksi, joten meitä oli siellä kolme väsynyttä tytyä koisimassa. Ihme väsy iskikin, toiset tyttäret painuivat nukkumaan jo vajaa puolen yön tietämillä. Niin meinasin minäkin, mutta eipä vaan tälle yökyöpelille löytänyt nukkumatti perille. Lopulta neljän pintaan sitten simahdin - ja siinä vedettiinkin sitten halkoja pitkälle seuraavaan iltapäivään... univelkaako, minullako? x)

Harmitti vain se, että aamulla piti jo yhdeksän pintaan suunnata Valtterin kirppikselle tyttöjen kanssa, mutta pah... zZzZzZz... Joten jäi tällä kertaa välistä. 
Ensi kerralla mut täytyy repiä ylös vaikka torvisoittokunnan voimin, haluan niiiin kovasti kirpparille tekemään löytöjä!

(PS. Flunssa muuten jatkuu ja yskä pahenee siihen malliin, että olen nyt aivan vakuuttunut, että mulla on hinkuyskä. Täytynee huomenna tai viimeistään ensi viikolla repiytyä taas lääkäriin, jos nämä yskänpuuskat ovat tätä luokkaa... yskin niin paljon, että oksennan ja tuntuu että keuhkot olisivat kasassa. Mikään perusyskänlääke ei auta. Buuu.)

2 kommenttia:

Annele kirjoitti...

oi voi, harmi etten päässyt paikalle!! näyttää olleen kivaa...

Nea kirjoitti...

Juu.. :S Mutta tapaillaan tällä porukalla jatkossa useammin, niin eiköhän se siitä korjaannu! :)
Pääasia kun on sellaisella yleisellä hauskanpidolla ja kuulumisten vaihtelulla. :)