7. heinäkuuta 2012

Päivän naamat + lemppariluomiväri NYX:ltä

Tere!

Blogissa on ollut viime päivinä vähän hiljaista, kun olen koomaillut reissun jälkeen loman kunniaksi oikeastaan vaan sohvan ja jääkaapin väliä ravaten - välillä tietenkin nukkumassa käyden... ;)

Tänään kävimme katsomassa 89 vuotta täyttävää äidinisää ja samalla kävin sitten äipän luona pyörähtämässä. Tarkoitti siis sitä, että piti oikein poistua asunnosta ja laittaa vaatteet ja "naama" päälle. Yritin, mutta en onnistunut, kun meikistä jonkun näköistä kuvaa koitin räpeltää aikaiseksi. Ei tule mitään tolla kameranpuolikkaalla... (toisaalta sama meikki se on, mikä on aina päivämeikkinä, joten ei siinä sen puoleen mitään ihmeellistä olisi ollutkaan...)

Mutta kulmakynäni olen onnistunut jotenkin mystisesti kadottamaan, ja etsinnöistä huolimatta se pysyy teillä tietämättömillä. Eilen illalla sitä aikani metsästettyäni päätin antaa periksi ja etsiä vaihtoehtoisia kulmien korostustapoja.
Luomiväripalettien kahlaamisen - kaikkien neljän - jälkeen kahdessa oli harmaanruskea sävy, joka vaikutti suhteellisen sopivalta kulmille. Illalla kokeilin toista niistä, mutta näytin siltä, että joku olisi tunkenut mustanruskeaa hiusväriä kulmiini (Juu, olen sitäkin kokeillut. Ja ei, en suosittele.)

Tänä aamuna kokeilin sitten levittää lemppariluomiväripaletistani, NYX Caribbean Collection I Dream of Jamaica:sta keskimmäistä ruskeaa, ns. taupea kulmiini - ja sehän toimi siihen oikein mainiosti! Kyseinen sävy on muutenkin lempparini vähän kaikkeen, sillä hienovaraisella harmaanruskealla sävyllä saa korostettua ja syvennettyä katsetta, mutta se sopii hyvin myös päiväkäyttöön.

 Olen muutenkin laaaaaiska ja osaamaton meikkaaja, joten pelaan aina perussävyillä. Vaaleaa/valkoista sisänurkkiin ja kulmaluille, koko luomelle jotain vaaleaa neutraalia, ja jos villiksi heittäydyn, ulkonurkkaan sitä taupea... (Maanisessa tilassa saatan jopa ihan ulkonurkat tummentaa tummanruskealla/mustalla... hui!)

I Dream of Jamaica on mielestäni aivan lyömätön paletti tällaiselle tavikselle. Paletissa on viisi sävyä: valkoinen/kerma, vaalea shampanja tms, se taupe, ja sitten tummanruskea sekä musta. Voila! Yhdellä paletilla saa nudemeikin ja tarvittaessa halutessaan illaksi oikean horomeikin! :P Aamulla voi meikata luonnollisen ja raikkaan päivämeikin, illalla sitten samaa palettia käyttäen lisäillä dramaattisia piirteitä ja sensuelleja smoky eye -tunnelmia.

Kuten kuvista näkyy, palettini on, kröhöm... hieman kärsinyt. En suosittele ainakaan pudottelemaan sitä laattalattioille, sillä empiirisen tutkimukseni mukaan luomivärinapit tuppaavat hajoilemaan kyseisissä kokeissa...


 Böö! Paletissa on kätevä peili meikkaamista varten (jos sen läpi siis näkee jotain...  ;)


Viistopäinen sivellin on se, jota käytin kulmiini testiksi, kyseessähän on siis sivellin, jolla voi tehdä esimerkiksi tarkkoja rajauksia. Sivellin osoittaa sitä rakastamaan taupea paletissa... :D


Unohdin tietenkin ottaa takapuolelta kuvan, jossa olisi käynyt ilmi tietoa paletista, mutta näillä mennään nyt. Kaikki omat NYXin meikkini ja siveltimeni olen muuten tilannut Cherry Culturesta (http://www.cherryculture.com/). 

NYX hakkaa hinta-laatusuhteeltaan mielestäni Lumenet sun muut mennen tullen - riippuu toki mistä meikistä puhutaan... Mutta merkiltä löytyy meikkejä joka lähtöön ja kaikki on yleensä $5-10 (esimerkiksi Caribbean Collection -paletit maksavat  $6.99 eli noin viiden euron tietämillä. Postikulut toki tulevat päälle, mutta NYXiä myyvät monet kaupat - nykyään myös muistaakseni suomalaisetkin verkkokaupat (tai esimerkiksi Nelly, en ole varma?)

No mutta sellaista tänään. Hauskaa viikonloppua ukkosesta huolimatta!
(Mä rakastan ukkosta! <3 :o)

Ei kommentteja: