1. elokuuta 2012

OPI The Amazing Spiderman Collection

Anteeksi radiohiljaisuus täällä blogissa...

Lomaltapaluu ja kuuden päivän työviikko verotti sen verran energiaa, että olen käytännössä vain käynyt töissä ja sen jälkeen enemmän tai vähemmän nukkunut päikkäreitä... Sunnuntai oli vapaapäivä ja sen ansiosta nukuin univelkoja pois - 16 tunnin yöunet auttoivat korjaamaan univajetta. Loman loppu ottaa kyllä veronsa! 

Mutta otsikkoon - muistatteko, kun kerroin saaneeni tämän paketin:


Sieltä löytyi ihania kynsijuttuja OPI:lta! 
Sain testattavakseni valitsemani kynsilakan uudesta The Amazing Spiderman -kokoelmasta, joka on tietenkin julkaistu uuden Hämis-leffan kunniaksi! Jee! :D (Täytyy muuten ehdottomasti käydä katsomassa kyseinen leffa!) 
Valinta oli todella vaikea, sillä kokoelma sisältää seitsemän upeaa lakkaa! 

Tässä lyhyet kuvaukset niistä kuvajärjestyksessä:Kokoelman makea crackle-lakka on nimeltään Shatter the Scales - tämä lakka hohtaa vihreän ja punertavan ja vaikka minkä sävyssä auringossa. Lakka on saanut innoituksensa graffiteista. Tämä sopii kaikkien lakkojen päälle tuomaan hieman liskomaista fiilistä ja uutta ilmettä!

Spiderman istuu seuraavan lakan päällä. Number One Nemesis on käsittämättömän hohtava harmaa nikkelin värinen lakka. Pimeässä se näyttää tummalta tavalliselta harnaalta - mutta menepä aurinkoon tai laita kynnet valon alle... Lakka säkenöikin kultaisena nikkeliä taustalla! Must have -hankinta harmaista ja yllätyksellisistä lakoista pitävälle!

Vaalea lakka, My Boyfriend Scales the Walls, on creme valkoinen. Ei vitivalkoinen, joten jujua löytyy...

Kokoelman toinen must have on keskellä loistava Just Spotted the Lizard: vihreän, kultaisen, keltaisen ja mustan sävyjä vaihteleva chrome-lakka. Tämä lakka on valossa kuin öljyä, ja jos swatcheja tarkastelee, mieleen tulee Chanelin Peridot. Tämä on upea! Turha ostaa Chanelia, kun OPI:lta löytyy käytännössä sama sävy suuressa pullossa ja laadukkaalla koostumuksella!

Call me Gwen-ever on kesäisen korallinen oranssinpunainen ihanuus! Tätä creme-lakkaa varpaankynsiin ja rannalle aurinkoon!

Into The Night on tummansininen shimmer-lakka. Sävy loistaa tietyssä valossa lähes violetilta. Hillitty ja kaunis, moneen tilanteeseen sopiva sävy.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä on Your Web Or Mine? Nämä nimet ovat sitten hauskoja - meille vai teille..? ;) Flirttaileva frosty vaaleanpunainen, varsin vinkeä lisä vihertävään shimmer-kokoelmaan!Noh... Minkä lakan valitsinkaan?
Kyllä se oli Number One Nemesis. Sävy on mielestäni ainutlaatuinen, minulla ei ole mitään näin hienoa shimmerlakkaa! 
Katsokaa nyt, miten lakka muuttaa olemustaan eri valaistuksissa! Kynteni ovat valitettavasti aivan liian lyhyet omaan makuuni, mutta pari kuvaa on lakasta myös töppökynsilläni.Kuvat eivät tee oikeutta - tämä lakka on paras nähdä livenä! Tänään minulta kysyttiinkin, että minkä värinen tuo sinun kynsilakkasi oikein on... harmaa, vihreä, kultainen, hopeinen vai mikä? Se taitaa olla vähän niitä kaikkia!


(Kuvat: www.OPI.com, honestbabes.com)

Ei kommentteja: