14. elokuuta 2012

Esittelyssä Essie Tour de Finance -kynsilakka

Hankin jo keväällä Essien Spring Collection 2012 'Navigate Her' -kokoelmaan kuuluvan ihanan kirkkaan pinkin Tour de Finance -lakan. (Samasta kokoelmasta nappasin mukaani myös vaalean liilan To Buy or Not to Buy:n.)

Piti esitellä sitä ja muita hankkimiani lakkoja jo tuolloin, mutta sitten onnistuin katkomaan kynteni yksi kerrallaan, joten kynsilakkapostauksia on saanut odotella... Nyt kynnet alkavat olla taas järkevät pituiset, jotta niitä voi taas ilolla lakkailla, wiiii! :D

Essien kevätkokoelma vilahtikin jo keväällä tässä kuvassa:

Tour de Finance vasemmalla

Tämän lakan väri on näyttävä ja kirkas pinkki, joka hohtaa jopa hieman violettiin tietyssä valossa. Lakassa on myös hienon hienoa sinistä shimmeriä, joka näkyy parhaiten pullossa, mutta näkyy se myös kynsillä auringossa.

Koostumus oli ihanan hyvin levittyvä ja melkein kokonaan peittävä jo yhdellä kerroksella. Lyhyissä kynsissä yksi kerros saattaisi jopa riittää! Otin kuvat yhden kerroksen kanssa, ja niistä huomaa, etttä vaalea ns. vapaa kärki jää vielä hieman loistamaan. Pitkiin kynsiin riittää siis kaksi kerrosta täydellisen peittävyyden saavuttamiseksi. 
Tykkkään tästä lakasta paljon! Ihanan räiskyvä väri, josta tulee paljon kommentteja! :D 
Plussaa myös hyvästä peittävyydestä ja suuresta siveltimestä, jolla on helppo sutia lakka peukalonkin kynnelle. Olen ehdottomasti niitä ihmisiä, jotka pitävät lakoista joiden sivellin on suuri ja leveä.

Essien lakkoja saa ainakin Stockmanneilta/Sokoksilta, mutta olen bongannut niitä myös laajan kosmetiikkatarjonnan omaavissa apteekeissa! Hintaa lakoilla on n. 15 €. Tarkan markan pirkko tilaakin nämä huokempaan hintaan nettikaupoista ulkomailta.

Lakka sopii muuten mainiosti yhteen tämän Englannista ostetun liehuvan pinkin paidan kanssa... 


Mutta vielä paremmin se pariutuu Net-a-Porterilta tilaamani J. Crew:n mekon kanssa!
(Esittelen muuten Net-a-Porterin tilauksen heti, kun saan sen aikaiseksi...)Ikävä kyllä mekko ei näytä päälläni näin hyvältä, kuin mitä mallin kantamana... ;)


Sneak peek! (Ignooratkaa ilme ja *kivat* silmänaluset, tainnut olla huonosti nukuttu yö takana...) 
 
Olenko ainoa, jolla on selkeästi menossa räikeän pinkki kausi..? :D 
 

2 kommenttia:

Annika (axu) kirjoitti...

Pinkki sopii sulle tosi hyvin ja noi Essien lakat on ihanan sävyisiä. :)

Terveisin Annika

Nea kirjoitti...

Kiitti! :) Ja Essiellä on kyllä tosiaan ihana värivalikoima ja hyvälaatuisia lakkoja!