14. kesäkuuta 2012

Natuvive Age Prevent Tonic Lotion

Tykkään!

Löysin tänään uuden mahdollisen lempparin apteekkisarja ACOlta, Natuvive Tonic Lotionin!

Tämä kasvovesi lupaa hoitaa ja kosteuttaa ihoa, sekä taistella vapaita radikaaleja vastaan ehkäisten ihon ikääntymisen ensimerkkejä. Kasvovesi on itse asiassa geelimäinen/emulsiomainen koostumukseltaan - jopa niin että rasvaiselle tai sekaiholle se toimii itsessään kosteusvoiteena ollen lisäksi toki kasvovesi.Tuote on levitettäessä geelimäinen mutta vanulapulla sen saa kyllä kasvoille levitettyä ja käytettyä kasvoveden tapaan. Kosteusvoide tästä voisi kuumana kesäpäivänä tulla, jos tuotetta pumppaa kämmenelle ja levittää kasvoille.

(Kuva: natuvive.com)

Tämä ei jätä ihoa rasvaiseksi eikä kiristäväksi, vaan iho tuntuu pehmeältä. Tuoksu on myös mieto ja miellyttävä.
Ehdotonta plussaa hygieenisyydestä ja riittoisasta 200 ml:n pullosta sekä siitä, että tuote on tosissaan pumpattava: oikean määrän voi helposti annostella.

Natuvive -tuotteet löytyvät apteekista, hinta tälle kasvovedelle pyörii 12-15 € tietämillä, ei siis paha!
Suosittelen kokeilemaan, kuivalle iholle tämä on mainio, koska kosteuttaa jo itsessään tehokkaasti. Inci sisältää hoitavia öljyjä ja aloe veraa.

Valmistajan sivujen kuvaus:
Emulsiomainen kasvovesi tekee ihosta puhtaan ja pehmeän. Sisältää antioksidanttipitoista viinirypäleensiemenöljyä, joka suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta. Jättää ihon pehmeäksi ylläpitäen ihon kosteustasapainon. Aloe ja silkkiproteiini kosteuttavat ihoa pitkävaikutteisesti.
Ei kommentteja: