24. kesäkuuta 2012

Englantiin tieni käy!

Jipii, se varmistui sittenkin! 
Tänään varasin liput, hotellit ja pompin riemusta! Kaikki tapahtui päähänpistoksesta eilen ja ylihuomenna tähän aikaan olen jo Lontoossa! :D Mahtavaa! 

Lennän tällä kertaa Frankfurtin kautta, joten sielläkin on pari tuntia aikaa pyöriä ihmettelemässä lentokentän vilinää. Kivaa on myös se, että matkaan Lontooseen saakka yksin, joten saan toheloida aivan vapaasti omia juttujani ja olla niin myöhässä kuin huvittaa... ;) 
Lontoossa sitten ystävä on vastassa ja ajelemme Ipswichiin muutamaksi päiväksi. Ipswichin tuntevat varmaan vaan jalkapallofanit, mutta se on pieni ja kaunis kaupunki noin tunnin ajomatkan päässä Lontoosta. Siellä on luvassa shoppailua, rentoutumista, vanhojen tuttujen näkemistä ja tietenkin pubissa kunnon rutikuivan englantilaisen siiderin nauttimissa. 

Sieltä palaamme vielä viikonlopuksi Lontooseen ihmettelemään miljoonakaupungin yöelämää ja shoppailemaan lisää. Matkakumppanini ei tätä paljoa arvosta (mies) mutta menkööt omia menojaan vaikka - minä kun pääsen Lontooseen, en tasan tönötä jossain pubissa tuijottamassa fudista, vaikka kuinka sattuisi olemaan jotkut potkupallon MM-pudotuspelit (josta sain rutinaa jo osakseni)... Sunnuntaina iltapäivällä hyppään sitten metroon kohti Heathrow´ta ja koneeni lähtee taas takaisin Suomea kohti.

Siitä onkin viisi vuotta aikaa, kun olen Englannissa viimeksi käynyt. Huh että aika rientää... Onneksi keksittiin nyt tämä ex tempore -reissu, koska ystävä lähtee parin vuoden työkomennukselle Tansaniaan saakka - sinne ei sitten ihan noin vain lennelläkään morjestamaan... :)

Tässä hieman fiilistelyä Englannista... 


 
 


(Kuvat: Google)

Ei kommentteja: