10. kesäkuuta 2012

Kosmetiikkashoppailuja ja kissahömppää

Porista terveisiä!

Tulin, näin ja... lähdin. :D Juu ihan kiva city, varsinkin kesällä oli kaunis se silta jota pitkin kaupunkiin ajettiin: joessa meni jahteja ja veneitä, olisipa ihana joskus mennä jokiajelulle!

Sunnuntai kun oli, en lähtenyt metsästämään auki olevia pikkukaupppoja, vaan hoidin asioita.
Auton sai muuten kätevästi ilmaiseksi parkkiin ydinkeskustaan, kätevää! (Sunnuntailla lienee osuutta asiaan, koska Helsinkiin verrattuna parkkipaikan sai käytännössä valita mistä halusi, tilaa oli vaikka muille jakaa! :)

No mutta, niihin shoppailuihin - ketään tuskin kiinnostaa pidempi pohdinta Porin parkkimahdollisuuksista... Paluumatkalla autolle päätin poiketa apteekissa nähdessäni mainoksen Vichyn kesäkampanjasta. Unohdin pyytää, että olisin saanut kuvata houkuttelevan telineen. Ja vaikka minä en oikeasti tarvitsisi yhtäkään kosmetiikkapurkkia lisää, niin lankesinhan sitten houkutukseen... Ainahan sitä tarvitsee matkakokoisia pakkauksia vaikkapa lentomatkalle, selitin itselleni, ja kokosin oman paketin.

Vichyn kesäkampanjassa siis on valikoima tuotteita matkakokoisina, pakkausten koot vaihtelevat 15-100 ml:n välillä, joten ne tosiaan menevät myös lentomatkalla käsimatkatavaroissa.
15 €:n arvoiseen pakettiin sai valita kolme tuotetta muistaakseni kymmenestä tuotteesta. Tarjolla oli päivä- ja yövoiteita kaikenikäisille sekä vanhemmalle iholle, puhdistusvaahtoa (ihana!) ja 3-in-1 -meikinpoistoainetta, suihkuvoide/vaahto, vartalovoide ja miehillekin ihonhoitotuotteita parranajon jälkeen sekä kosteusvoidetta.

Ihan helppo valinta ei ollut, koska valikoima oli mielestäni todella kiva ja tarpeeksi monipuolinen.
Päädyin lopulta noukkimaan Aqualia Thermal light -voiteen kasvoille - tämä on lempparini, jos ihoa kiristää! Voide on sekaiholle sopiva kevyt emulsio, joka helpottaa pintakuivuutta.
(Jos näitä Vichyn kosteusvoiteita muuten käyttää, niin kampanja kannatta hyödyntää! Kolme pientä purkkia tulee edullisemmaksi - ja paremmin säilyväksi sekä kuljetettavaksi - kuin yksi iso!)

Toisena pussiin tipahti uuden NutriExtra -sarjan suihkuvoide, joka tuoksuu ihanalle (samoin kuin sarjan ihanat vartalovoiteet) ja sen ei pitäisi kuivattaa ihoa. Minun ihoni kun on ruvennut harrastamaan kuivahtamista ja se suunnilleen pöllyten rapisee suihkun jälkeen! (Biothermin suihkugeeli joutuu nyt hetkeksi aitioon odottamaan vuoroaan...)

Viimeinen muttei suinkaan vähäinen valintani oli puhdistustuotelinjan Purete Thermalen 3-in-1 puhdistusmaito/voide meikinpoistoon.
Tämä on superhyperkätevä tuote ja suosittelen aina kaikille näitä monikäyttöisiä putsareita, ja tästä linjasta löytyy myös Micellaire puhdistusvesi, jolla vanuun kasteltuna lähtee niin silmä-, kasvo- kuin huulimeikkikin! Vesimäistä ei ollut kampanjassa, mutta 100 ml voidemaista putsaria riittääkin sitten pitkään! Jee!
Tuo "kolme yhdessä" viittaa näissä tuotteissa siihen, että ne ovat silmämeikinpoistoaine, kasvojen puhdistusaine ja kasvovesi samassa. (Tuo kasvovesiosuus toteutuu kyllä mielestäni parhaiten siinä puhdistusvesi-versiossa, sillä itse ainakin haluan pyyhkiä puhdistusvoiteen rippeet vielä lopuksi kasvovedellä.)

Apteekkishoppailun jälkeen starttasin moottorin ja suuntasin nokan taas landelle. Paluumatka ei oikein ottanut aluksi onnistuakseen, kun navigaattorin ohjeet olivat hieman tulkinnanvaraisia ("käännös oikealle tulossa", "nyt - kaarra loivasti oikealle") ja keskustassa sai lisäksi varoa eteen surutta pomppivia ihmisiä ja tasa-arvoisia risteyksiä, mutta hetken päästä olin taas turvallisesti maantiellä.

Päätin käydä myös Tokmannilla shoppailemassa! Juu, siinä Stockmannin irvikuvassa...
Ostin kisulle vähän leluja ja viihdykettä, sekä raapimalaudan. (En tiedä tosin kumpi meistä raapii enemmän, kissa lautaa vai minä päätäni, kun yritän hahmottaa sen kiinnitysmekanismia...)
Narulla varustetussa lelupaketissa oli myös tärkeä ohje: ei ihmisten käyttöön (eli syötäväksi)... Nice to know! ;)

Sellaista sunnuntaita täällä!
Mitäs te olette puuhanneet?
Tää suuntaa nyt "terassiparvekkeelle" nauttimaan auringosta! 8) Kuvassa nuuten näkymää keittiön ikkunasta, vastapäätä on päiväkoti ja taaempana koulu, joten näin kesällä saa olla rauhassa, kun kaikki on suljettu lomien ajaksi! <3

(PS. Olisi kiva saada kuvat ja teksti lomittain järjestykseen, mutta bloggaaminen kun tapahtuu edelleenkin kännykällä, tämä typerä sovellus lätkii kuvat tekstin lopuksi ja vielä sattumanvaraisessa järjestyksessä. Buu!)

Ei kommentteja: