1. kesäkuuta 2012

Bye bye long nails - and dancing in the rain!

Byääää!

Mulla oli varmaan pari kuukautta yhtä mittaa todella pitkät ja vahvat omat kynnet. Oli. 
Niistä kohta lisää. Hetkeksi tähän päivään, nimittäin luojan kiitos, että sataa!

Olen kärvistellyt muutamat viime päivät ilmanpaineen vaihteluiden takia ja voinut huonosti. (Sade on odotettu vieras myös siksi, että edes osa siitepölystä huuhtoutuu pöllyämästä ympäriinsä. Omat, vasta aikuisiällä alkaneet oireeni helpottivat lepän kukinnan jälkeen hetkeksi, mutta ovat olleet taas viime päivät pahana, kuulostan ihan flunssaiselta vaikka en sitä olekaan...) En tiedä, ovatko muut muuten samanlaisia "etanoita" ilmanpaineantureineen kuten minä, mutta kurkistamatta kertaakaan ulos voin todeta olostani nämä vaihtelut. 

Korkeapaineen västyessä matalapaineen tieltä varsinkin näin kesäisin (tosiaan, jee, nyt on kesäkuu!) se tietää usein ukkosta. Se taas tietää minulla 90 % varmuudella migreenikohtausta. Lisäksi nukun huonosti, hikoilen päivät ja yöt ja olen levoton ja ahdistunut. Toki tämä voi olla migreenin ennakkoilmoitteluakin. 

Varsinaisella ukonilmalla olen muuten itsekin sähköä täynnä - olen aina aivan innoissani ja levoton edelleen, mutta positiivisella tavalla. Tekisi mieli juosta ja mennä ulos tanssimaan sateeseen! (Niin tein muuten eräs kesä juuri keikalla ollessani ja ukonilman revetessä ulkona... päätin, että koska pienessä paikassa kukaan ei tunne minua, ei sillä ole mitään väliä - ja niin menin sateeseen pomppimaan... :D)

(Kuva: www.deesecret.com)

No mutta niihin kynsiin. Tuossa pari päivää sitten oikea peukun kynsi rupesi halkeamaan todella inhottavasta kohtaa, aikalailla keskeltä kynttä ja kipeästä paikasta, jos sen vahingossa repäisisi johonkin. (Peukku aina jossain vaiheessa muuten lohkeaa tasan samasta kohtaa, en tiedä miksi... Olenkohan joskus iskenyt kynnen niin, että kynsilevy ja -peti ovat ottaneet jotain pysyvää damagea osakseen?)

Siitä sitten lähti lohkeamaan toinen peukku. Sitten rupesin raivoamaan niiden kanssa ja jokainen kynsi otti jonkunlaista kolhua ja katkeili mistä sattuu. Sitten ahdistuin niiden kanssa ja yritin ensin viilata muutamaa. Sen jättäessä epätasaisen tuloksen pituuden suhteen hermostuin totaalisesti ja revin joka ikisen maantasalle. Nyt ollaan siis tilanteessa nolla. Kynnet ovat auttamattomat tyngät. Niin tyngät ja kamalat, että en todellakaan aio julkaista kuvaa... buuuh.
Nyt viivästyvät kaikki aikomani lakkapostaukset, koska en ehtinyt kuvailla lakkoja yksinään kynsillä ennen tätä katastrofia...

Ei muuta kuin luottoarmeijani esiin: OPI Original Nail Envy ja CND Solar Oil.


Ensimmäinen on mielestäni paras kynsienvahvistaja ikinä, ja olen kokeillut montaa merkkiä. Jälkimmäinen taas on mielestäni paras kynsinauha/kynsiöljy. Manteliöljypohjainen öljy on ravitseva ja sisältää runsaasti vitamiineja, eikä ole jotain teollista öljyä, johon on vain lisätty joku kiva tuoksu. 
Halvimmalla pääsee toki marssimalla ruokakauppaan ja ostamalla kylmäpuristettua manteliöljyä - sitä voi samalla kauhoa suuhun kun sutii kynsille! :)

2 kommenttia:

Inka Lindgren kirjoitti...

Tervehdys!
Oletko kokeillut seche vitä? Toimii myös tosi hyvin,ainakin itsellä! :)
T: inksu
http://beautyepicure-beautyepicure.blogspot.fi/

Nea kirjoitti...

Moi! Olen kyllä kokeillut Seche Vitin päällyslakkaa ja se on hyvä, mutta en sitten tiedä, onko merkillä varsinaista värilakan alle tulevaa kynnenvshvistajaa? Siihen tuo opi on ollut lyömätön! :)