5. kesäkuuta 2012

Lataa pattereita... ei kun siis akkuja.

Kuinka monella on Mac?
Kuinka monella on langaton optinen hiiri?
Entä kuinka monella on palanut hermo sen kanssa, kun pattereita saa vaihtaa kerran viikossa tai parissa!?

Minulla on kaikki yllämainittu. Ja kyllä, paloi pinna kun sai koko ajan olla juoksemassa kaupasta lisää pattereita. Järkyttävää rahan tuhlausta! (Ja okei, vähän luonnonkin, vaikken mikään puunhalailija olekaan... mutta kun yhdessä kuukaudessa kuluu paristoja tähän malliin, niin vuodessa niitä kertyisi ihan hävytön määrä ongelmajätteeksi!)

Eilen kävin paikallisessa suuressa kaupassa, mutta kaikki AA-paristot olivat loppu. Tänään lähdin metsästämään sellaisia paikallisesta hypermarketista. Siellä oli iso rivistö pattereita, ja juuri kun olin kurottamassa muutaman euron pirkkapattereita kohti, näin myyjäpojan järjestelemässä hyllyjä ja päähäni pälkähti kysyä ladattavia paristoja.

Kysyessäni sellaisia, nuorukainen sanoi, että juu löytyyhän niitä ladattavia AKKUJA. Kas kummaa, sattuipa hyvin, sillä ne sattuivat olemaan valikoimista poistuvia ja siten ollen alennuksessa: sain ladattavat "merkki"patterit - anteeksi siis akut - 5 € hintaan niiden normaalihinnan ollessa 39,90€! Vaihtoakut sai 2 €:lla kun niistä olisi muuten saanut pulittaa 15 yksikköä paikallista valuuttaa!
Jeeeeee!!! :D

Nyt on patter- AKUT latautumassa ja maksoin niistä ja ekstrapakkauksesta 7 €. Oh happy days!

PS. Myyjä ihan tosissaan terotti tuota akkua joka virkkeessä. (Miten olen onnistunut elämään tähän asti kutsuen niitä ladattaviksi paristoiksi? Olenpa ollut n00b... No, nyt on taas yksi nörttiknoppi korvan takana... ;)

PPS. Kuvissa järvimaisemaa ja Neiti, joka pääsi vähän ilta-auringon lämmittämälle parvekkeelle tutkailemaan! <3

Ei kommentteja: