31. toukokuuta 2012

Vapaapäivä, parempi mieli! Torstaina hamstraillaaaan...

Aaah ihanaa, tämä vapaa tuli tarpeeseen... Sain aamulla nukkua pitkään, ennen kuin heräsin puhelinsoittoon puoli kahden aikaan iltapäivästä. Hyvä että soi, niin ehdin juosta asioillakin tänään, sillä huominen ja ylihuominen menevät töissä.

Nyt onkin paljon hoidettava juttuja alta pois, sillä sunnuntaina riennän taas reissun päälle. Aloitan epävirallisen "kesälomani" kolmen viikon passilla landella, keskellä pikkukylää. Lomalta se tuntuu (vaikka töissä olenkin) siksi, että olen poissa kotoa. Paikassa, jossa kaikki menee kiinni klo 17, ruokakauppoja nyt ehkä lukuunottamatta. Iltoja en vietä tapani mukaan netissä roikkuen, sillä en meinaa roudata mukaani edes nettitikkua, vaikka tietokoneen meinaankin pakata mukaan. Se on nyt täyteen ladattu leffoja, niitä voi tuijotella. Ja roudaan mukanani myös kasan kirjoja.

Jos oikein innostun, alue on kaunista luonnonläheistä maaseutua, joten lenkkaritkin voisi pakata mukaan ja lähteä vähän ulkoilemaan... (Älkää järkyttykö!) Työpaikalta saan myös fillarin lainaan, joten joku ilta tai viikonloppu voisi polkaista menemään hieman kauemmaksiksin - ja seuraavana päivänä istua töissä kankku kipeänä. :D
Itseni tuntien vietän varmaan kuitenkin aikaani turvallisesti sohvan ja jääkaapin väliä ravaten...

Sen jälkeen alkaakin virallinen kesäloma: juhannus + 4 viikkoa! Luksusta!
Suunnitelmissa on jo lähteä kaverin kanssa reissun päälle, Eurooppaan taas varmaan. Nyt haluan kuitenkin olla ainakin sen viikon, koska kaikki sen alle varsinkin kaupunkilomalla on osoittautunut aivan liian lyhyeksi ajaksi. Vinkkejä Budapestiin hieman pettyneelle, minne nokan voisi suunnata seuraavaksi? Aurinkoa ja cityä saisi olla! Barcelonaa olen miettinyt, Espanjassa saa mennä kyllä ihan kaikki pieleen, että siellä saisi pettyä. Kreikan konkurssipesää en oikein halua tukea... Miten olisi loma Roomassa? Kroatia olisi myös kiinnostava, siellä on kuulemma kristallinkirkkaat vedet, hyvää ruokaa ja hintataso vielä kohdillaan. :)

Mutta takaisin tähän päivään. Juoksin tosiaan asioilla ja hoidin rästissä roikkuneita juttuja pois.
Näistä kuvista ansaitsisin muuten vuoden suttura -palkinnon - en niinkään vaatteiden vähyyden vuoksi, vaan ihan suttuisen kuvanlaadun takia... Napsin kuvat varmaan viiden metrin päästä peilin kautta ja onnistuin täräyttämään jokaisen. Pahoittelut. Mutta tämän näköinen mörkö vaelsi Espoossa tänään:



Tässä kuvassa näytän noin metrin pituiselta, kun päälläni on ylipitkä neuletakki ja pitkä lörttö-teeppari sen alla. Kivat 30 cm pitkät huikeat sääret, eikö? xD Lesson learned: pidä korkoja näiden neuleiden/paitojen kanssa, jotka vääristävät kropan mittasuhteita...


Hain GUESSilta korjattavana olleen, rakkkaan Prism-kelloni:

Rakkauskello ehjänä taas!

Kiitokset muuten Guessille hyvästä asiakaspalvelusta! Sain takuun ulkopuolisen fiksauksen tehtyä, kun oli hieman epäselvää, oliko vika kellossa vai käyttäjässä. Päättivät, että kellossa. Kiitos vielä!

Hain myös postista erään maailmanmatkaajan viimein kotiin.
iHerbiltä 15.3. tehty tilaus ehti seikkailla maailmaa ympäri yli kaksi kuukautta, ennen kuin toukokuun loppupuolella tuli kauan odotettu ilmoitus saapuneesta paketista. Huh! Yleensä tilaukset tulevat 8-14 vuorokaudessa jopa tänne Suomen periferiaan saakka, mutta nyt jossain oli käynyt suurempi kämmi, kun kaikki 15.3. ja pari päivää sen ympärillä tehdyt tilaukset olivat päätyneet seikkailemaan jonnekin aivan muualle kuin minne piti.
En usko, että vika oli nettikaupan, vaan tavarantoimittajan, ja ilmeisesti nettikeskustelun perusteella tämä viivästys on koskenut suomalaisten lisäksi muitakin maita. Jenkeistähän herbbilä lähettää tavarat ja asiakaskuntaa on laajasti ympäri maailman.

Kyllä - paketti oli tosiaan lähetetty heti tilauspäivänä 15.3. mutta saapumisilmoitus tupsahti vasta 18.5. Missähän sitä on matkailtu..?

Sisältö esittelyssä myöhemmin!

Lopuksi suuntasin vielä Kicksiin, jonka uusin kanta-asiakaslehti oli taas kerran ollut varsin houkutteleva... (Suosittelen muuten kanta-asiakkuutta, se ei velvoita mihinkään, on ilmaista ja joka lehden mukana tulee alennuskuponkeja! Ja tietysti lehti itsessään, mikä on mielestäni aina hyvin koostettu! :)

 Vain muutamia sivuja mutta paljon asiaa!

No oliko vaikea arvata, mitä menin hamstraamaan?

Kuten jo aiemmin olen todennut, olen todellinen kuivashampooaddikti ja suurkuluttaja. Kaikki uutuudet otetaan avosylin vastaan ja testiin! Nyt innostuin Batisten kuivashampoista, joista toinen hankkimani on kuvassakin, eli Batiste Dry Shampoo Tropical. Tämän pitäisi tuoksua ihanan kookoksiselta ja trooppiselta, mmmm... (Rakastan myös kookosta, joten kaksi rakkauttani on samassa pullossa!)

Toinen hankinta taas on Batiste Dry Shampoo XXL Volume, tämän pitäisi olla supertuuheuttava. Näistä jompi kumpi pääsee testiin heti aamulla ja kummatkin pakataan ehdottomasti keikalle mukaan!
Näistä ei paljoa köyhdy - Tropicalin normaalihinta on Kickseissä 6,90 € ja kanta-asiakkaana sen saa nyt 4,80 €:lla. XXL on hieman hintavampi ollen normaalihinnaltaan 7,90 € ja kanta-asiakashintaan 5,50 €!


Vein Ompun liikkeen hyllystä muuten viimeisen XXL:n, joten joku muukin taitaa olla innostunut... kolmaskin tuote hyllyssä näkyi, se oli Fresh-tuoksuinen, joka Batisten sivujen mukaan "Contemporary, tantalisingly, cool & crisp notes make this unisex dry shampoo as liberating for blokes as it is for babes."


Ei muuta kuin kaikki hamstraamaan! Aurinkoista loppuviikkoa! :D

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Barcelonaa voin kyllä suositella. Ihana kaupunki ja biitsillekkin pääsee samalla, jos haluaa. Itellä suunnitelmissa Amsterdam, Berliini ja Reykjavik tänä kesänä :) Uskon, että Berliinistäkin voisit tykätä vaikken vielä sielä ole käynytkään ite :)
S

Unknown kirjoitti...

Juu Barcelonaa on moni kehunut - niin oli tosin Budaakin, joten mene ja tiedä... :D

Ohhoh, Amsterdam, Berliini ja Reykjavik! :O Wau, Damiin ja Berliiniin voisin lähteä seuraksi, tuosta Reykjavikista en tiedä... Ehkä islanti ei ole ykköskohteeni kesälomalla... :D

No mutta yhtä kaikki, olen kateellinen! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Damiin olis lähtö 13.6... Sinne kelpais kyllä seura mukaan. Mutta sulla taitaa olla duunia?
S

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja Islantiin olis kans vielä mahtunut mukaan, mutta ymmärrän, että se ei ehkä sulle oo ykköskohde :D Berliiniin lähtee kaveriksi tyyppi, joka ei ehkä ole maailman sosiaalisin ja avoin uusille tuttavuuksille :/ Mut hei, ehkä me keksitään joku kiva kohde talveksi ;)
S

Unknown kirjoitti...

No NYT vasta hiffasin, kuka S olet! :D
Mä olen kyllä ihan tosissani dementoitunut viimeistään viiskymppisenä... *_*

Bääh juu olen tiiviisti duunissa/"lomalla" landella tuolloin kesäkuussa... Jussina vasta starttaan varsinaisia lomalaitumia kohti, kuten jo toisaalla mainitsinkin.

Ja periaatteessahan mä matkustan vaikka Turkuun, jos pakko on, eli ei se Reykjavik olisi yhtään huonompi kohde sekään!
Ja täytyyhän sitä siellä käydä joskus kuitenkin! Jotenkin Islantia ajatellessani syyllistyn siihen stereotypiaan "jotain keväistä/syksyistä usvaa/niittyjä/hevosia/jäätiköitä/Game of Thronesia/jotain muuta yhtä randomia turistihöpötystä"... :D Niin ja Björk ja ilmatilan valvonta. Jestas mun Islanti-tietämykseni kaipaa päivitystä...

Mutta ainakin minä olen sitten edelleen käytettävissä ensi talvena, älä unohda, jos reissua planeeraat! :)

Unknown kirjoitti...

Neuletakki on kyllä ihana! Täytyis kuvata se vähän edustavammin. :)

Joo nuo kuumat lähteet jäikin listasta pois... ja tulivuoret, vitsi, se olisi kyllä erilaisena lomana ihana! Ja tosiaan kuten kirjoitin, ehdottomasti käytävä joskus!
Juu ehkä tällä kertaa käyt ihan vaan loman kannalta siellä sinäkin... :)

Ja kyllä on lainassa - just tänään aamukahvia hörppiessä huomasin sen hyllyssä, kun faija oli käymässä ja bongasi sen vierestä oman Kaasujalka-lehtensä (tyypillistä)...
Harmittelin mielessäni, että a) en ole vielä lukenut sitä, b) en muistanut tänäkään keväänä hakea sinne lääkikseen ja c) että olin tosiaan missannut koko asian nyt, kun pääsykokeetkin on muuttuneet...

Pari kollegaa haki sinne nyt, ainakin toinen pääsee aivan varmasti, on samanlainen pessimisti kuin minäkin, mitä nyt oikeasti fiksumpi kuin mitä allekirjoittanut tulee ikinä olemaan. Löydettiin toisemme noin minuutissa kun ensimmäisessä vuorossa oltiin samaan aikaan... Great minds think alike. ;)

Anonyymi kirjoitti...

aiiiivan ihana toi guessin kello! mä rakastan noita niin paljo! <3 pitäs kyl itelle ostaa kans tuomonen vastaavanlainen :P miten käy nyt ton guessin ku sulla on se uus kelloki :)

Unknown kirjoitti...

Tuo kello onkin ihana! <3
Totta kai Guess ja Fossil menee rinta rinnan, kun toinen on valkoinen/hopeinen ja toinen kilppari/kultainen.
Itse asiassa vielä komas (ja ehkä neljäskin) pitäisi hankkia, tällä kertaa Michael Korsilta! Kokoelmasta puuttuu vielä ruusukultainen kello... ;)