25. marraskuuta 2012

OPI Skyfall Collection - The Living Daylights

OPI:n uusi ja jännittävä leffakynsilakkojen kokoelma perustuu James Bond -leffojen nimiin. Uusimman 2012 Bondin innoittamana myös 12 aiempaa Bond-leffaa on saanut oman nimikkolakkansa. Vietteleviä ja näyttäviä sävyjä löytyy Skyfallista Golden Eyehin. Näitä kahta lakkaa Skyfallin upea Bérénice Marlohe muuten käyttää leffassa!

  Golden Eye alla, Skyfall päällä... wow!

Mahtava idea, eikö! Olen suuri Bond-fani ja uusi Skyfall täytyy pikapuoliin käydä katsomassa teatterissa (leffaseuraa, anyone?) ihan kunnon screenilta. Olisin muutama ilta sitten voinut katsoa kämäisen version läppärin näytöltä, kun kaveri oli leffan hommannut netistä, mutta kieltäydyin kunniasta...

Uusin James Bond on siis Skyfall ja sille on tehty myös oma nimikkokynsilakkansa. 
Kun sain tilaisuuden testata lempparilakkaani uudesta kokoelmasta, rakastuin kuitenkin ensisilmäyksellä upeaan The Living Daylights -leffan innoittamaan lakkaan. Lakka on käsittämättömän kimalteleva multiglitter, jossa säkenöi kirkkaalla pohjalla suuria glitterhileitä. Lakalla saa tehtyä parilla kerroksella käytännössä peittävän glittersäihkeen kynsille halutessaan. Itse kokeilin lakkaa tähän vuodenaikaan sopivan tumman violetin, ikisuosikki OPI Ink:in päällä:
Tästä lakasta tulee mieleen muutaman vuoden takaisen Alice in Wonderland -kokelman Mad as a Hatter -lakka! Tosin MaaH:ssa glitterhän on aivan hienoa, The Living Daylights taas on suurta hilettä. Molemmat ihania, ja molemmat luonnollisesti kokoelmassani... ;)

Oletteko te jo hankkineet uusia lakkoja (pikku)joulukautta varten? Voin sanoa, että Skyfall-kokoellmasta löytyy aivan varmasti lakat niin pikkujouluihin, jouluun kuin uuteen vuoteenkin!

2 kommenttia:

Elle-Marie kirjoitti...

Mua houkuttaa hurjasti tuo Skyfall-kokoelmasta tehty neljän lakan minikokoelma. Ajattelin ostaa sen itselle ennen joulua. Leffa oli muuten aivan mahtava! Voin vain suositella! Itse kävin kröhöm parikin kertaa katsomassa!;)

Nea kirjoitti...

Oi kyllä! Minilakat on aivan parhaita, kun haluaa vähän kokoelmaa, tai sitten testata ennen täysikokoisen ostamista! :)

Hyvä tietää, täytyy tosiaan mennä katsomaan se pian! :D