17. marraskuuta 2012

Nea testaa: Oriflame Sparkle in Paris


"Hänen itsevarmuutensa ja glamourinsa on hypnotisoivaa. Hän kulkee hienostuneena läpi yön, vetäen puoleensa jokaista ohikulkijaa. Naiset haluavat olla kuin hän, ja miehet janoavat tilaisuutta tavata hänet. Tämä nainen lumoaa jokaisen."
Sain hetki sitten ilokseni mahdollisuuden testata Oriflamen uuden Sparkle in Paris -sarjan tuotteita, ja nyt ajattelin kertoa niistä hieman kokemuksiani. Sarjasta löytyy suihkugeeli, vartalovoide, deodorantti ja hajuvesi.
Päätin kokeilla kylpy- ja suihkugeeliä ja deodoranttia, sillä vartalovoiteita ja tuoksuja löytyy kaapeista enemmän kuin tarpeeksi (ihan kuin kahta muuta mainittua ei sitten löytyisi)... ^_^ Vartalonhoitotuotteiden lisäksi kimalletta löytyy myös huulikiillosta korvakoruihin!

Ensituntuma tuotteisiin oli, että minä pidin pakkausten ulkonäöstä.
Tuotteet on pakattu muovisiin pakkauksiin, jotka ovat väriltään tummanruskeaa ja vanhaa roosaa kultaisin kirjaimin. Tulee mieleen tosiaan 30-40 -lukujen kylpypullot, varsinkin suihkugeelistä! Kultainen painatus tuo sitä säihkettä tyyliin. Tykkään.


"Naisellisen tuoksuinen roll-on antiperspirantti antaa koko päiväksi tehokkaan suojan hikoilua ja hienhajua vastaan. Alkoholiton."
Ensimmäisenä testailin deodorantin. (Itse asiassa se on myös antiperspirantti, sillä se estää hajunpoiston lisäksi myös hikoilua.) Plussaa ensimmäiseksi deodorantin suuresta pallosta - se on ehdoton edellytys mielestäni hyvälle dödölle! Inhoan niitä pikkupalleroita, joita saa pyöritellä ja pyöritellä...
Tuoksu oli yllättävän makea. En ole varma, pidänkö siitä, mutta siitä tulee mieleen jokin kovin tuttu tuoksu, jota en tahdo saada mieleeni. Koostumus on miellyttävän pehmeä, mutta vaalea, joten mustien vaatteiden kanssa saa varoa hetken. Dödö kuivuu keskinkertaisen nopeasti. Kesto on tällä tuotteella mielestäni hyvää perusluokkaa. Hikoilen aika voimakkaasti joskus, ja vaikka tuote lupaa 24 h:n pitoa, totuus on lähempänä yhtä päivää. Jos tulisi treenattua (köh köh), täytyisi tuotetta lisätä ennen voimakkaampaa hikoilua. Normihikoilijalle tämä on ihan mainio tuote työpäivän ajaksi.
"Ihastuttava kylpy- & suihkugeeli on ylellinen sekoitus kuplivaa sampanjaa, vetiveriä ja boisenmarjaa."
Suihkugeeli jatkaa samalla tuoksulinjalla - makeaa mahan täydeltä ja vau, shampanjaa! Tosiaan ihastuin pullon muotoon, ja se on kaunis pariisitar muutenkin vaaleanpunaiseen vivahtavassa kylpyhuoneessani. Miinusta pullon suuaukosta, jossa ei ole mitään muuta sulkumekanismia kuin korkki - tuote valuu pullon suusta suoraan, joten saa hieman varoa, jos ei meinaa lotrata kerralla paljoa. Käytin itse tätä kylpyammeen puutteessa suihkugeelinä, ja mielestäni tämä vaahtoaa mukavasti. Voimakkaan makea tuoksu pehmenee veden kanssa ja leijailee kykpyhuoneessa. Kovin pitkäksi aikaa se ei jää iholle suihkun jälkeen.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että tuotteet ovat kivoja ja hieman sitä ylellisyyden tuntua ns. arkipäivän tuotteisiin tulee kultaisesta teksistä ja pullojen muotoilusta. Ainakin minulle, sillä katselee näitä mieluummin kuin rexona-purkkeja kylppärissä! Mitään kovin maatamullistavaa en kuitenkaan tuotteiden koostumuksen osalta huomannut, kummatkin asettuvat käytön puolesta aika lailla perustasolle. Alkoholittomuus deodorantissa on aina hyvä asia.

Kimaltelevuuden saa sitten viimeisteltyä shimmerisellä vartalovoiteella, ja hajuveden tuoksu kietoo lopulta sensuelliin shampanjaan ja boisenmarjaan... sitä voisi ehkä vielä sittenkin kokeilla! ;)


Oikein säkenövää viikonloppua kaikille sensuelleille naisille -
vaikkemme pariisittaria olekaan, ei se menoa paljon haittaa!

Ei kommentteja: