7. marraskuuta 2012

Kierrätyskeskus -löydöt

Hahaha... funny story: Mun piti lähteä Kierrätyskeskukseen, Fida lähetystorille ja kirppiksille kiertämään. Piti etsiä hyllykköä kylppäriin, että saisin kaikki kosmetiikkapurtiloni, pulloni ja suihkeeni (niitä on paljon) siististi pois lattialta pyörimästä ja tukkimasta koko kylppäriä. 
Niin, siis piti
Mitä tapahtui? Pääsin kierrätyskeskukseen asti... ja viivyin siellä muutaman tunnin. Hups. En edes koskaan päässyt sille osastolle, jossa ylipäätään myydään huonekaluja.

Fail... or not!
Meinaa hyllyn sijaan päädyin tuhlaamaan huimat 30 € ja saavuin kotiin raahaten mukanani uutta/vanhaa tavaraa: kasan vaatteita (kas, ylläri), pari kirjaa, hauskoja mukeja ja pari skumppalasia (mulla saattaapi tulla tänne uusi/vanha kämppis hieman bunkkailemaan ja sitä täytyy toki sitten juhlistaa)... Huuuu! Sain muuten satsista kantisalennusta -10 %. No surprises there... Opiskelijoiden kannattaa vilauttaa opiskelijakorttia, niin hinnasta putoaa 20%!

Tässäpä todistusaineistoa sitten, aloitetaan vaatteista. Ei kun aloitetaan sittenkin siitä, minkä näköisessa enseblessä hullun kiilto silmissä vaatteita haalin:

(takki/Benetton - kengät/EMU - farkkuleggarit/Cubus
jos jotakuta tämän suuren fashionistan tyyli jaksaa kiinnostaa... x)

Keräsin koriin ja raahasin sovituskoppiin todella yllättäen suuren osan vaatteista, jotka päätyivät välittömästi kyllä-listalle. Tietenkin hinta vaikutti asiaan - kun saa upouuden Paola Suhosen suunnitteleman, alkujaan 50 € maksaneen liehuvan paidan 5 €:lla, ei kauaa tarvitse miettiä! Varsinkin, kun se oli iiihana päällä!Toinen lemppari oli käsilaukkulöytö, jota ei voi edes sanoa käytetyksi - se on vintagea! Kyseessä on ihana, mustaa kulunutta nahkaa oleva jännä yksinkertainen laukku, jonka kantokahva on hopean väristä metallia. Laukku on sen verran suuri, että sinne menee helposti esimerkiksi A4-papereita tai kansiokin. Sitten löysin muita vaatteita:O.I.S:in jakussa (4 €) on ihanana yksityiskohtana ristiselän kohdalla kulkeva, kulunutta nahkaa oleva nyöri:Violetti toppi, joka irtosi 0,90 €:lla:Gerry Weberin suorat ja siistit housut - ja tismalleen oikean pituiset tällaiselle pitkänhuiskealle huippumallille... (1 €!)


Design by KappAhl -lörttöneule (4 €), tästä täytyy laittaa kuva kun on päällä...


Piecesin kermanvaalea bolero (4 €):


Ja vielä ihana - joskis kassissa hieman rypistynyt - Rut m.fl. röyhelöinen paita:
Mukit piti ostaa, kun löytyi kolme hauskaa ja osuvaa:

 
  

Ja ne skumppalasit...

 
Ja viimein pari kirjaakin nappasin mukaani: 6 kiloa 6 viikossa, sekä Ihanat naiset pikkumustissa... aika osuva kirjapariskunta näin pikkujoulukauteen! (Pakko lisätä tosin, että tuon toisen kirjan ostin sen reseptien takia - kyllä, luit oikein: minä aion joskus ehkä jopa KOKATA! ;)


Sellaista... xD

3 kommenttia:

Annele kirjoitti...

aivan ihania vaatteita! ja wow oot kaunotar! <3 :)

nyyti kirjoitti...

ei oo totta, ellen aivan väärin muista/tunnista niin mun mutsilla oli tollanen musta laukku, kun olin skidi. tai ainakin HYVIN samannäköinen :0

Nea kirjoitti...

Voi kiitos Annele <3
Ja Nyytiseni, tänään voit sitten tutkailla, oliko kyseessä sama laukku vai ei... ;) Onpa kyllä jännä sattuma, varsinkin, jos laukku tosiaan olisi äitisi vanha! :D